Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Училищен мюзикъл“ пак иска да бъде хит с нови герои и като сериал

„Училищен мюзикъл“ пак иска да бъде хит с нови герои и като сериал

Аз детето | 2018-09-07

„Училищен мюзикъл“ пак иска да бъде хит с нови герои и като сериал

Помните ли Трой, Габриела и всички останали от най-музикалния филм „Училищен мюзикъл“? В онези години всеки искаше да бъде като тях и да пее като тях. Беше истински хит и много деца по света знаеха песните, че дори и танците от филма наизуст. Това разбира се накара Дисни да снимат още цели 4 филма от тази поредица кой от кой по-интересни. Всички обичахме вълненията и трепетите на учениците. Вълнувахме се от пламналата между Габриела и Трой любов и се надявахме тя да продължи. Радвахме се за победите на „Дивите котки“ и мечтаехме Шарпей един път завинаги да остави всички намира и да даде и на тях някоя и друга главна роля. След това продължихме да се вълнуваме за това какво става през лятната ваканция, да скърбим за караницата между Трой и Габриела и... да гледали сте всички филми, не се съмняваме. Особено ако като нас сте фенове на хубавите филми изпълнени с музика.

За всички вас имаме една чудесна новина „Училищен мюзикъл“ се завръща. При това няма да е поредният филм, а ще е сериал от 10 епизода. Ще има чисто нови герои, които не се съмняваме, ще бъдат също толкова колоритни. Този път историята ще се завърти около нова група ученици, които искат да организират мюзикъл за зимните танци. Те обаче ще разберат, че често драмите, необичайните случки и радостта нерядко присъстват не само на сцената, но и в живота. Все още не се знае много за сюжета на самия сериал, но е сигурно, че той отново ще бъде супермузикален. В него ще бъдат вплетени любимите ни песни от всички филми досега, както и няколко чисто нови.

Очаква се сериалът да започне да се излъчва в края на годината. За съжаление това важи за Америка и за специалната стрийминг услуга на Дисни. От друга страна знаем, че един път нещо излъчено в интернет, винаги може да се намери след това, а и от Дисни обещават след края на последния епизод да го пуснат и за безплатно гледане. Няма да е озвучено или да има субтитри на български, но пък това нас хич не ни притеснява, защото знаем, че се оправяте отлично с английския език!

Така че остава да почакаме, а през това време ви поздравяваме с любимата ни песен от „Училищен мюзикъл“!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град