интересно

Начало | интересно | Умно куче бибитка на стопанина си, за да го извика

Умно куче бибитка на стопанина си, за да го извика

Аз детето | 2016-07-26

Умно куче бибитка на стопанина си, за да го извика

Най-новата интернет световна звезда не е нито талантлива певица, нито известна актриса. Клипче с нетърпеливо куче от породата бигъл, заснето как натиска клаксона, за да повика стопанина си, стана хит в интернет, пише в. „Дейли мирър“.

Сцената била снимана от минувачи, които искали да контактуват със заключения четириног домашен любимец. Той не само натискал клаксона, но едновременно с това и лаел, за да е сигурен, че някой ще му обърне внимание. По едно време бигълчето дори постигнало синхрон между джавканията и бипканията.

Умното куче било заснето в парк в руския град Брянск, уточнява БТА. Стопанинът му все пак проявил съобразителност и оставил леко отворен прозореца откъм водача. Собственикът на кучето изобщо не е искал да го нарани, твърдят очевидци. Оставил го е само за няколко минути, колкото да изтича до близкия магазин, за да си вземе вода. Но явно на малкия умен палавник твърде бързо му е станало скучно да седи сам в колата и е решил да се позабавлява.

Минувачи дори се опитали да успокоят малкия Шаро, който обаче продължил да устройва шоуто. След около 5 минути се върнал и стопанина, който заявил, че кучето не за първи път прави подобен номер. „Той просто обича да привлича вниманието и е доста изобретателен в това“ – казва още човекът!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град