приказки от деца

Начало | приказки от деца | Умна приказка

Умна приказка

Ая, 7 г., София | 2006-10-09

Имало едно време едно малко човече. То било на девет години.То обичало да си играе с по-малката си сестричка. Човечето, както трябва да знаете се казвало Даниел, а сестричката му Тина. Човечето било умно. Решило да направи приказка за умното. Умното било една умна приказка. А за да се измисли умна приказка за една умна приказка трябвало умно човече, което да се казва Даниел. То измислило една умна приказка за Умната приказка.

Ето каква била...:Имало едно време едно малко човече.То било на девет години. То обичало да си играе с по-малката си сестричка.Човечето, както трябва да знаете се казвало Даниел, а сестричката му Тина. Човечето било умно. Решило да направи приказка за умното. Умното било една умна приказка. А за да се измисли умна приказка за една умна приказка, трябвало умно човече, което да се казва Даниел. То измислило една умна приказка за Умната приказка. Ето каква била...:Имало едно време едно малко човече.То било на девет години. То обичало да си играе с по-малката си сестричка. Човечето, както трябва да знаете, се казвало Даниел, а сестричката му Тина. Човечето било умно. Решило да направи приказка за умното. Умното било една умна приказка. А за да се измисли умна приказка за една умна приказка трябвало умно човече, което да се казва Даниел. То измислило една умна приказка за Умната приказка. Ето каква била...

И аз така завърших!



Коментари
2 коментара

велина , ,

Публикувано на 27.08.2009

много много много много ТТЪЪЪЪЪЪППООООО

Светозара , ,

Публикувано на 27.12.2009

Не ми харесва,а и има грешки. Например: То измисло една умна приказка за Умната приказка-пише се измислило, а и на други места си го написала грешно. То било на девет години.То обичало да си играе с по-малката си сестрчката-повтаря се Тои не се връзва сестричкаТА -трябва да е сестричка. Може да се редактира:То било на девет години и обичало да си играе с по-малката си сестрчка. Надявам се повече да не допускаш грешки!

От редакцията:Благодарим, ще ги поправим.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град