Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Триизмерният анимационен филм за пингвините от “Мадагаскар” тръгва по кината в края на 2014-та година

Триизмерният анимационен филм за пингвините от “Мадагаскар” тръгва по кината в края на 2014-та година

Аз детето | 2014-11-24

Триизмерният анимационен филм за пингвините от “Мадагаскар” тръгва по кината в края на 2014-та година

Със сигурност може да се каже, че една от основните атракции в трите части от хитовата анимационна поредица “Мадагаскар” са пингвините-шпиони Ковалски, Скипър, Рико и Редник. Още след премиерата на първия филм от франчайза четиримата персонажи се превърнаха в любимци на голяма част от публиката и през 2008-а година те се сдобиха със свои собствени късометражни анимационни серии, озаглавени “Пингвините от Мадагаскар”.

Успехът на сериите бе и основната причина поради която от компанията DreamWorks Animation оповестиха преди няколко години, че планират да направят пълнометражен анимационен филм, който ще се фокусира изцяло върху приключенията на Ковалски, Скипър, Рико и Редник. Работата по лентата, носеща заглавието “Пингвините от Мадагаскар”, започна през 2012-та година и очакванията бяха, че световната й премиера ще се състои в началото на 2015-та.
Малко по-рано обаче, от DreamWorks разкриха, че филма ще се завърти по кината в целия свят в края на месец ноември, 2014-та година.

Все още не се разкрива подробна информация за сюжета, но за сметка на това се знае, че в историята ще бъдат замесени “високопоставен животински представител на ЦРУ” (с гласа на Бенедикт Къмбербач) и “чаровно мистериозен злодей”, който от своя страна ще бъде озвучен от Джон Малкович.

Режисурата на “Пингвините от Мадагаскар” е поверена на Саймън Смит (“История с пчели”), а за направата и рекламата на лентата беше отделен бюджет от около 70 милиона долара. Подобно на останалите съвременни анимации продукцията ще се разпространява в триизмерен формат.
От DreamWorks Animation вече потвърдиха, че ако “Пингвините от Мадагаскар” се представи добре в световния бокс офис, то той ще бъде последван от поне още едно директно продължение.

Режисьорът Саймън Смит: “Винаги съм бил голям почитател на пингвините и още от самото начало знаех какво точно очакват феновете от пълнометражната версия. Аз смятам, че се получи един много забавен филм за всички възрасти, но в крайна сметка зрителите гласуват с портфейлите си и те ще решат дали сме свършили добра работа или не.”

Триизмерният “Пингвините от Мадагаскар” тръгва по кината от 26-ти ноември, 2014-та година.



Коментари
3 коментара

STEFAN ATANASOV, 11 г.,

Публикувано на 29.11.2014

NAI QKIQ FILM NO NE MOGA DA GO VIDQ :(

Ева Петрова, 9 г.,

Публикувано на 20.12.2014

До редакцията:Знам много е хубав гледам го по кината моят любим е редник направете тест моля!!!!!!!!!!!

Божидар Бърдаров, 5годи г.,

Публикувано на 18.03.2015

Фюмате. Много. Мажествен

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град