любими герои

Начало | любими герои | Топ 5 на най-готините герои с очила

Топ 5 на най-готините герои с очила

Аз детето | 2014-11-21

Много големи хора и много деца по света носят очила и в това няма нищо срамно или пък лошо. Въпреки това много деца по света се срамуват да носят очила, защото често другите им казват, че да ги носиш хич не е готино. Да ама не... Тези, които казват това дълбоко грешат. Да носиш очила е съвсем нормално нещо, а погледнато от един друг ъгъл е дори готино. Защо ли, сега ще ви покажем. Има пет герои, които са страшно готини и носят очила. Въпреки това ние ги харесваме и дори им се възхищаваме. Така че в крайна сметка като поразсъждаваме малко излиза, че да носиш очила е много готино. Ето ги и доказателствата.

Миньоните



Те носят очила, а няма човек в света, който да не ги обича. Нали помните миньоните – онези малки жълти създания, които живеят съвсем нормален живот – ходят на работа, хранят се и се грижат... Е, добре живота им не е хич нормален, като се има предвид, че техният шеф Гру крои всякакви зли планове, но най-важното е, че те са готини и са с очила. Те са смешни и абсолютно неустоими, а и много мили.

Хари Потър



Кой не харесва и не познава очилатото момче магьосник. Той е не просто готин, а направо велик. Цяло поколение израсна с него и той стана любимец и на деца и на възрастни. Всъщност няма какво толкова да кажем за него, защото каквото и да кажем би било недостатъчно, а и всички вие го познавате много добре. Главното тук е, че той е страхотен и всички му се възхищаваме и той носи очила.

Шърман



Надяваме се не сте забравили Шърман и неговото куче, ъъ... тоест родител, ъъ... куче мистър Пибоди. Помните ли тяхното фантастично изобретение машината ЧАКЗАД, с която можеха да пътуват назад във времето и разбира се забъркаха невероятна каша, която завърши с много приключения. Е, кажете не е ли готино да имаш машина за пътуване във времето и да си преживял приключение в Египет?

Джон Дарлинг



Малко хора си спомнят за Джон, но той също е страшно готино момче. Той е по-малкият брат на Уенди и заедно с незабравимия Питър Пан често се забавлява в магическата земя Невърленд. Но никога не сваля очилата от лицето си.

Дъмбълдор



Директорът на училището за магия Хогуортс определено е доста различен от всички герои, дори очилата му са различни. Но това не му пречи да е готин, смел, а и дори и мъдър. Всъщност и него познавате много добре и няма смисъл да ви доказваме защо е включен в тази класация.

Е, още ли мислите, че очилата са срамно нещо. Запомнете – очилата не правят човека, независимо дали носите или не очила вие можете да сте готини и всички да ви харесват. А вие сещате ли се за други готини герои с очила?

Вижте още:
Да нарисуваме миньон – лесно и бързо
Миньоните се завръщат със собствен филм
На кой герой от книгите за Хари Потър приличаш? – тест
Питър Пан



Коментари
8 коментара

-.-.-.- , ,

Публикувано на 21.11.2014

Мади от "Лив и Мади" също изглежда много готино с очилата си, а даже не ѝ пречат, когато играе баскетбол.

Анонимен Коментатор , ,

Публикувано на 21.11.2014

Не разбирам защо хората си мислят, че очилата им ги правят грозни. Много от звездите си купуват очила без диоптър, за да изглеждат готино. И им се получава. Много хубав аксесоар са черни очила с големи рамки, които подхождат на всичко. :-)

Ива , ,

Публикувано на 27.11.2014

*Очилата са яки

mariya ivanova, 8 г.,

Публикувано на 22.12.2014

az sum nqi-qkata beeee .... i obicham sisi tq e po-qka ot men no vse pak me kefi strashno mnogo dobur chovek e i priqtel radvam se che se sreshtnahme zashtoto tq me napravi chovek.

Angel Marinov, 11 г.,

Публикувано на 23.02.2015

qkooooooooooooooooooooooooooooooooo

ани , ,

Публикувано на 02.03.2015

Най много ми харесват на първо място миньоните....Много са смешни и забавни...

ffff , ,

Публикувано на 15.03.2015

целуни си ръката 2 пъти ,кажи си името 2 пъти побликувай това на 2 игри и погледни зад себе си

Мила , 11 г.,

Публикувано на 24.07.2015

Аз най-много харесвам МИНИОНИТЕ !!!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град