новини детски

Начало | новини детски | „Чудо голямо“ – забавна коледна работилница

„Чудо голямо“ – забавна коледна работилница

Аз детето | 2012-11-29

„Чудо голямо“ – забавна коледна работилница

Сигурни сме, че въпреки че има още почти месец до Коледа, всеки от нас вече мисли за това каква украса да си направи тази година, как да украси елхата, дали да украси само нея или цялата къща. А е още по-хубаво украсата да се направи по-рано и да донесе хубаво коледно настроение. А подготовката на украсата е много по-вълнуваща и носи още по-хубаво настроение ако си я направите вие самите. Ателие „Чудо голямо“ предлага точно тази възможност специално за вас.

Всичко ще започне на 1-ви декември (събота) от 11 до 13:30 ч. с изработката на коледни ангелчета и ще продължи в неделя с коледни картички, във вторник, когато ще е денят на коледните венци и на 8-ми декември.
На 15 декември ще се правят сурвачките, на 16-ти ще се продължи с още коледни картички, а на 22 декември е ателието за сътворяване на подаръци.

Освен с коледна тематика, „Чудо голямо“ ще зарадва своите посетители и с клубовете „Забавна математика“, „Млад предприемач“, „Ателие за рисуване“, „Творческо писане за деца“.

За записване и повече информация: тел.: 0882 948898

Ателието се намира В София на бул. „Цар Борис III“. Заниманията продължават два часа, цената е 6 и 12 лв., което включва и материалите.



Коментари
1 коментар

mariana purvanova, 10 г.,

Публикувано на 07.12.2012

:)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град