новини детски

Начало | новини детски | Честит празник на малките и малко по-големите деца!

Честит празник на малките и малко по-големите деца!

Аз детето | 2021-06-01

Честит празник на малките и малко по-големите деца!

Честит Първи юни на всички! Малки, големи и още по-големи деца! Днес могат да празнуват всички от нас, които все още не са забравили какво е да си дете. Тези, които не са забравили какво е да се радваш на малките неща, да си справедлив и честен, да обичаш безрезервно! Честит празник на всички деца! Желаем ви да останете все така щастливи и с чисти души, да бъдете все по-любопитни за света около вас и да бъдете много щастливи, защото когато вие сте щастливи, то и целият свят е щастлив! Запомнете от нас, че ако светът е „детска планета“, то това би било най-доброто място за живеене. Честит празник, мили деца!

Честит празник и на вас, скъпи родители! Радвайте се, защото днес празник има най-скъпото ви! Това същество, което осмисля целия ви живот. Затова бъдете щедри и мили с децата си, защото те са онези, които могат да ви дарят с най-истинските и най-прекрасните мигове на щастие. Помнете, че непринудената усмивка на вашия малчуган е тази, която радва и вашите собствени родители. Не забравяйте да давате воля на смеха и емоциите си, така както го правят вашите деца. Също така не забравяйте на специалния празник днес да подарите на малкото си слънчице и най-прекрасния подарък: време. Време, което да прекарате заедно с него, да се усмихвате заедно и да мечтаете заедно.

Скъпи деца, искаме от вас да запомните любимия ни цитат на Мечо Пух, който да ви води напред: „Ти си по-смел, отколкото вярваш, по-силен, отколкото изглеждаш и по-умен, отколкото си мислиш.“ Знаем, че е точно така!

Скъпи родители, а на вас на днешния празник ще припомним думите на Ерих Кестнер, които гласят: „Някои хора изхвърлят детството си като стара шапка. Забравят за него като за телефонен номер, който вече не е валиден. Били са деца, после са станали възрастни, но какво са сега? Единствено тези, които порастват, но продължават да бъдат деца, са хора“.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град