новини детски

Начало | новини детски | Талантливата Лидия Ганева ще представи страната на Детската Евровизия 2016

Талантливата Лидия Ганева ще представи страната на Детската Евровизия 2016

Аз детето | 2016-06-12

Талантливата Лидия Ганева ще представи страната на Детската Евровизия 2016

Пловдивчанката Лидия Ганева е победителят в конкурса „Децата на България са супер“, който определи българския представител в Детската Евровизия. На финала децата пяха по 2 песни – една на български и една на английски език. Победителят беше избран чрез гласуване на зрителите и специално жури. Лидия Ганева ще участва в Детската Евровизия в Малта на 20 ноември.

Журито и телевизионните зрители класираха на второ място Димитрина Германова от град Добрич. На 3-то място е Преслава Петрова от град Търговище. Група Бон-Бон остават четвърти, а на пета позиция се класира Симона Кръстева от София.

Лидия успя да спечели сърцата на журито с невероятните си изпълнения, особено предвид факта, че е едва на 10 години. Лидия съчетава в себе си невероятни гласови качества и страхотна харизма. На финала на конкурса „Децата на България са супер“ Лидия изпя песента на Майкъл Джексън „Who`s Loving You“ и „Рапсодия“ на Роберта, с която грабна сърцата на зрителите и журито.

Поздравления заслужават и всички други участници, който ги е гледал ще разбере, че децата на България наистина са супер!



Коментари
1 коментар

лидия ганева, 10 г.,

Публикувано на 20.06.2016

благодаря ви че попликувахте това за мен

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град