интересно

Начало | интересно | Стилните колани са на мода тази есен

Стилните колани са на мода тази есен

Аз детето | 2014-10-03

Момичета, интересувате ли се от мода? Поне мъничко? О, това е чудесно. Тогава специално за вас представяме тази информация, която не сме си измислили ние, а най-великите модни дизайнери и експерти го казват: „Носете колани! Те са много на мода тази есен!“. И не говорим само за един обикновен и скучен колан, закопчан на кръста. Има и много други варианти, които сега с вас ще научим.

Класически колан

Този колан е нужен само за едно: да държи панталоните или дънките ви на мястото им. Въпреки това все по-често може да се види как момичетата, които обичат да се модерни го носят с къси панталони или поли. Става доста ефектно и все пак модните експерти казват, че ако якето ви е по-дълго и покрива кръста не е добре да носите колан, стига да не ви трябва, защото не било много модно.

Тънък колан

Този е най-модерният от всички. Можете да го носите колкото искате и с каквото искате. Можете да го носите прав или леко да го усучете за още по-голям модерен ефект. Тънкият колан ще подчертае фигурата, особено ако го носите с ефирна и ярка рокля.

Широк колан

Той е на мода вече няколко есени подред. И това е много хубаво и правилно! Той може да се носи с всичко. Например перфектно ще подчертае талията ви, ако сте облечена с рокля. Но не само това. Широкият колан може да се носи и с блуза и дънки като ефектно ще раздели двете дрехи. И така се оказва, че само с един колан ще получите съвсем различен и необикновен вид.

Колан на талията


Върху талията си можете да носите както тънки, ката и широки колани. Например, рокля с тънък колан прави кръста на едно момиче направо шикозен, а тя изглежда невероятно.

Колан, като корсет

Той е подходящ за по-слабите момичета и малко по-големи момичета. Експертите казват, че е добре да се носи от 15 години натам, а по-малките от вас да се изберат някое от другите предложения. Този колан спокойно може да бъде носен с рокля или стилен костюм дори. Той отлично подкрепя гръбначният стълб и изглежда красиво и изискано.

Както и сами видяхте коланът е доста интересен и необходим елемент в гардероба на модерните момичета.

Колкото до цветовете на коланите: модерни и подходящи за всякакво облекло са кафявото, бежовото и черното.

И носиш колани? Кажете ни кой от тези видове най-много ви харесва?

Снимки: freeimages.com



Коментари
1 коментар

златина , 11 г.,

Публикувано на 05.10.2014

До администрацията:Може ли да качвате всеки ден модни съвети.Така на децата ще и ем интересно.Ще се правят на красиви дами.Ако може ми отговорете.

От редакцията: Щом ти харесват с удоволствие.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град