любими герои

Начало | любими герои | Спектра Вондъргайст – най-модерният призрак в света

Спектра Вондъргайст – най-модерният призрак в света

Аз детето | 2014-06-27

Спектра Вондъргайст – най-модерният призрак в света

Приятели, може би си спомняте, че преди известно време решихме да ви разходим из коридорите на най-страшното училище в света. Но не, не учителите или уроците са страшни, а учениците. Сетихте ли се вече?  Вече сигурно се досещате какво точно имаме предвид... Да, точно така училището, за което говорим е „Монстър Хай“. За тези, които все още не знаят, въпреки че предполагаме, че няма такива – това е най-известната и най-чудовищната гимназия в света. Учителите тук са доста странни, а учениците зад чиновете са направо ужасяващи. Но всъщност няма как и да не бъде така, защото те са децата на най-известните чудовища в света – Франки Щайн, Клео де Нил, Дракулора и Клаудин Улф, които се опитват да се внедрят сред нормалните хора и да бъдат приети от тях. Ние отдавна напуснахме това училище, освен трябва да признаем, че ни хвана малко страх, си мислихме, че сме приключили работата си там. Все пак ви представихме: Франки Щайн, Клаудин Улф,  Дракулора, Клео де Нил и Джулия Йелпс. Мислихме, че това са основните и най-интересни чудовищни ученикчи, но сме грешали. Много по-добре запозната от нас с "Монстър Хай" наша приятелка Мадлен, ни каза, че и Спектра Вондъргайст заслужава нашето внимание. Затова ето ни тук, ще говорим със Спектра.

Спектра – призрачната красавица на училището е невероятно красива и винаги изглежда така все едно е готова за обиколка със своите приятелки в Нощта на таласъмите. Можете да видите Спектра Вондъргайст често облечена в черно и виолетово, което контрастира с бледата ѝ, на места прозрачна кожа. Тя винаги прибавя към тоалетите си малък цилиндър, лилави ръкавички, лилаво червило и прозрачен латексов шлифер върху роклята. Тя носи сребристи обувки и чанта в стил „Готик“. Спектра никога не забравя и своя дневник, както и мобилния си телефон.

Любим цвят: Вече добре описахте външния ми вид, та не е трудно да се разбере, че е виолетовия.
Любима храна: Хм... ще го обясня така, нещо наречено "ангелския сандвич". Той е лек и много сладък, точно като мен.
Най-много обичаш да: Вижте сега, аз съм много умна! Знам, много неща, които повечето ученици не знаят и затова обичам да ги казвам на съучениците си и да гледам след това удивените им лица, повече от всичко на света!
Най-много мразиш да: Пак е свързано с умността и информацията, за която вече казах. Много мразя, когато някои чудовища се съмняват във верността на моята информация.
Най-любимият ти предмет в училище е: Информация, с какво асоциирате тази дума? Точно така, обожавам журналистиката.
Най-нелюбим предмет в училище: Математиката, хич не я разбирам. Много е сложна и практична, не обичам такива предмети.
Имаш ли си домашен любимец: Естествено, че да. Кой няма... Руен е моят призрак пор. Знаете ли, че думата пор произлиза от латинската думата "furittus", която означава "малък крадец"? Разбира се, че не знаехте, докато не ви казах!
След като си толкова модна кой е любимият ти плат: Коприната, обичам всичко свързано с коприната. Тя е лека, красива и много... призрачна.

Още нещо, което да споделиш за себе си с нашите читатели: "Аз съм призрак и това е, което ми дава възможност да чувам и виждам неща, които другите не могат. Но не мислете, че съм клюкарка. Аз просто съм добре информирана. Най много, обаче, мразя, когато някой се съмнява в информацията, която споделям! Вероятно няма да се изненадате ако ви кажа, че домашния ми любимец – порчето Руен – също е призрак. Понякога ме ядосва, защото обича да краде разни неща, особено когато не съм му наредила самата аз!“



Коментари
7 коментара

Десислава Спасова, 12 г.,

Публикувано на 14.07.2014

Обичам Спектра

Симона Тодорова, 9 г.,

Публикувано на 19.07.2014

Аз харесвам в Спектра това че е много умна и красива

Яна Костадинова, 10 г.,

Публикувано на 07.08.2014

До редакцията:Кога ще качите статия и за Лагуна Блу?

От редакцията: В събота вече ще има.

Виолета , ,

Публикувано на 07.03.2015

обичам спектра тя е второто ми любимо чудовище

женета жекова, 9 г.,

Публикувано на 26.10.2015

До редакцията:Ще пуснете ли статия за Клаудин Улф?

От редакцията: Имаме вече, моля провери на 8-ма страница в тази категория.

darya taneva, 14 г.,

Публикувано на 13.08.2016

spektra e mnogo krasiva ta obi4a informaciata to4no kato men moat lwbim sandvi4 e angelskiat sa6to i lwbim cvat e lilav + l love you spektra

Дария Танева , 14 г.,

Публикувано на 09.07.2017

Спектра Вондъргайст е една готик вампир принцеса,тя обича готик модата и аз съм като нея,защото харесвам такъв стил и музика. Обичам те Спектра

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град