Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Сой Луна“ се завръща през септември с вълнуващия си втори сезон

„Сой Луна“ се завръща през септември с вълнуващия си втори сезон

Аз детето | 2017-08-21

„Сой Луна“ се завръща през септември с вълнуващия си втори сезон

След месеци на очакване, първият епизод от втори сезон на любимия ни на всички сериал „Сой Луна“ ще бъде излъчен и у нас. С цели 80 чисто нови епизода, много нови предизвикателства и разбира се любов, кънки и музика. Самите актьори обещават много обрати, някой от тях щастливи, други не чак толкова, но със сигурност неочаквани и вълнуващи.

Цели 10 месеца са отнели снимките за новия сезон на „Сой Луна“ и то най-вече защото любимите ни Руджеро Паскуарели и Карол Севиля са били принудени да научат нови и много интересни трикове с кънки, които са част от втория сезон на сериала. Вече нямаме търпение той да започне. Разбира се ще трябва да изчакаме още няколко седмици, но така или иначе чакахме от месеци! Затова сега остава да потърпим още малко или по-точно до 18-ти септември, когато от 18 часа ще бъде излъчен и първият епизод от дългоочаквания втори сезон на „Сой Луна“ и у нас.

Междувременно за вас, фенове, имаме и още една вълнуваща новина. Точно в този момент, докато четете това в Аржентина се снима и третия сезон на любимия сериал. Дав Камерън и София Карсон ще бъдат специални гости в сезон 3. Двете заедно ще изпълнят песента „Space Between“, а също са обещали на феновете да се качат на кънките и да ни изненадат. Колко страхотно е това!Коментари
2 коментара

Симона Тодорова, 13 г.,

Публикувано на 22.08.2017

Много ви благодаря за чудесната информация, която ни дадохте! Нямам търпение да дойде 18 Септември!!!!

Женета Жекова, 12 г.,

Публикувано на 02.05.2018

До редакцията: Бихте ли качили информация за 3 сезон на Soy luna ?

От редакцията: Разбира се. В момента подготвяме информацията, която знаем и я проверяваме и до няколко дни ще качим.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град