Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Смях и весели закачки в новия „Lego Филмът: Батман“

Смях и весели закачки в новия „Lego Филмът: Батман“

Аз детето | 2017-02-10

Смях и весели закачки в новия „Lego Филмът: Батман“

Любимият ни „крилат отмъстител“ е главният герой и лидерът в поредното шеметно LEGO® приключение. Батман винаги е бил пазителят на град Готъм, но пъклените планове на неговия най-голям враг, Жокера и шайката му разбойници, ще поставят Батман пред върховното предизвикателство – да работи в екип... и да се усмихва повече, защото когато имаш да спасяваш цял град нямаш много време за веселби и намиране на нови приятели.

В тази забавна лего версия на филма за един от най-великите супергерой на всички времена, най-любимият злодей Жокера събира още други негови приятели, както и някои странни чудаци като Condiment King, който изстрелва кетчуп и горчица и е готов да атакува и превземе Готъм Сити.. и точно тогава намръщеното лице на Батман се изправя пред него и историята започва...

Докато гледате „Legо Филмът: Батман“ със сигурност няма да останете недоволни, че сюжетът включва добре познатата формула на всеки друг супергеройски филм, но и ще останете приятно изненадани от интересната и определено забавна ирония, която само светът на Лего може да ви поднесе. Най-забавното от всичко е, че жертвата на тази ирония не е никой друг, а самият любим Батман. Представяли ли сте си някога, че спасителят на Готъм свири на електрическа китара, прави лицеви упори и гледа „Джери Макгуайър“. Всъщност ние никога не сме знаели какво точно прави супергероят в свободното си време, но благодарение на новия лего филм ще разберем съвсем скоро. А то ще е повече от забавно! Разбира се във филма ще видим и други от любимите ни герои, като Робин, Бат Гърл, Супермен и много други, които също няма да спират да правят шеги – забавни и развеселяващи за всяка възраст!

Но тук ще замълчим, защото не искаме да ви разкриваме повече от филма. Остава да ви кажем, че на техническо ниво, той също е фантастичен. Всяко едно от компютърно генерираните блокчета изглежда прекрасно. Всяка една битка е динамична и забавна. Така че какво чакате – отивайте на кино! „Lego Филмът: Батман“ започва да се излъчва от днес на 3D!



Коментари
1 коментар

маргарита иванова, 13 г.,

Публикувано на 29.04.2017

много хубав филм аз исках да го гледам но татко ми каза че този филм е за малки деца

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град