Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Скрат-астрофални последици в новия „Ледена епоха: Големият сблъсък“

Скрат-астрофални последици в новия „Ледена епоха: Големият сблъсък“

Аз детето | 2016-07-08

Скрат-астрофални последици в новия „Ледена епоха: Големият сблъсък“

Поредното епическо преследване на неуловимия жълъд изстрелва любимата на всички праисторическа катерица в космоса и задвижва поредица събития със Скрат-астрофални последици. За да се спасят, Сид, Мани, Диего и останалите герои напускат дома си и се впускат в забавно и изпълнено с приключения пътешествие из екзотични земи с много нови колоритни герои.

Зрителите обожават филмите за ледниковия период, които са на второ място в класацията за най-касови анимационни поредици в света. „Ледена епоха: Големият сблъсък“ е най-мащабният и амбициозен филм от поредицата. Потапяйки публиката в нови светове като космоса и кристалния свят Геотопия, това определено е серията на Ледена епоха, в която всички герои ще предприемат нови пътувания.

Историята на новия филм е дълбоко вкоренена в митологията на оригиналната Ледена епоха. Продуцентът Лори Форте, който работи в поредицата от самото ѝ създаване и чийто идеи са залегнали в историите на няколко от филмите, обяснява: „В първата Ледена епоха имаше сцена как стадото минава през един „леден музей“, където виждаме праисторическа риба, динозавър, еволюцията на Сид, а след това и летяща чиния. Присъствието на космическия кораб винаги ни е интригувало. Знаехме, че някой ден ще изследваме митологията, свързана с него, и решихме, че сега е точното време да се върнем към тази част и да посеем семената на Големият сблъсък.“

Има и друг прецедент, в който технологията обръща живота на Скрат с главата надолу. Става дума за номинираната за Оскар® късометражна анимация „No Time for Nuts“. Неудачната катерица попада на машина на времето, с която сътворява всякакви техно-поразии. Препратка към досегашните филми също е и семейната динамика на стадото. „Много се забавлявахме докато изпробвахме колко далеч може да стигнат героите ни извън познатия им свят и какви пречки трябва да преодолеят, – казва Форте. – Харесва ни да ги запращаме в обстановка, с която все още не са подготвени да се справят.“

И все пак героите на Ледена епоха винаги побеждават, защото постоянно се приспособяват към различните ситуации. Докато светът около тях се трансформира и те също трябва да се променят.

Премиерата на „Ледена епоха: Големият сблъсък“ в България, във всички 2D/3D/Luxe кина е идния петък на 15 юли 2016 г.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град