новини детски

Начало | новини детски | Шофьорите да внимават

Шофьорите да внимават

Божидар Тодоров, Казанлък | 2008-12-07

До нашето кръстовище стана катастрофа. За късмет нямаше убити хора. Колите бяха смачкани. Дано повече да не се случва, аз предупреждавам шофьорите да не пият, да не говорят, да внимават, когато карат кола.

“Шофьори, пазете животните!”



Коментари
4 коментара

Елина Ръжгева, 9 г.,

Публикувано на 07.12.2008

Шофьори,внимавайте!

Вики и Габи Ковачеви, 8 г.,

Публикувано на 08.12.2008

Страшното е,че и докато си на тротоара или на автобусната спирка има риск за живота ти!Пияни шофьори,без книжки или просто "келешчета" купили с пари,а не с учене свидетелствата си...Ужас!Още по-строги закони са нужни,но и полицаите трябва да спрат с подкупите,както постоянно говорят по телевизията.Живеем в голям град,където катастрофите са ежедневие.Трябва да измислят знак,нещо от рода на "Път с предимство на джипове,мутри и лъскави черни коли"!Преди няколко дни мама така се изплаши,като джип и отне предимството,преминаващ от него на червено...В къщи ни обясни ситуацията,а бяхме ние двете и малката ни сестричка в колата.

Дуйгу Хасан, 9 г.,

Публикувано на 09.12.2008

Шофьори, внимавайте!За съжаление дори, като вървим по тротоара е опасно, заради някои лоши шофьори!Шофьорите ,ако са пияни не трябва да карат кола или някакво превозно средство,защото губят контрол над превозното средство!

Лилия Маринова, 11 г.,

Публикувано на 19.12.2009

Пияни шофьори!Като се напиите не се качвайте в колата,защото може да блъснете дете или по-големи хора,а те това не го заслужават!Особенно малките деца те са невинни!И България е малка държава!Обичайте я ,защото населението е малко и не труябва да блъскате децата и хората!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град