Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Сезон 4.5 на Fall Guys вече е тук с 1v1 битки, нова арена и кръстосана игра

Сезон 4.5 на Fall Guys вече е тук с 1v1 битки, нова арена и кръстосана игра

Аз детето | 2021-05-14

Сезон 4.5 на Fall Guys  вече е тук с 1v1 битки, нова арена и кръстосана игра

Както сами се досещате, 4.5 не е нов сезон, а всъщност просто лек ъпдейт на играта! И въпреки това на нас ни се струва като чисто нов епизод на Fall Guys, защото има няколко невероятни и интересни нововъведения, които определено освежават играта и отново я правят вълнуваща. Едно от тях е режимът 1v1, Button Bashers, миниарена, която разделя всички играчи в игра срещу един противник. Целта е да скачате по арената, активирайки осветените бутони, преди броенето да приключи. Човекът с най-много активирани бутони очевидно е победителят.

Но това не е всичко! Има и ново ниво! Мулти-пъзелът Slimescraper е кула, обвита в препятствия, като лазерни люлки, конвейерни ленти и ново допълнение към арсенала на играта: въртящи се остриета. В кулата има много дълги и много преки пътища до финала, които да откриете сами, а достигането до края ще ви изправи пред гигантска, покрита със слуз пинбол машина.

Този ъпдейт също така е и началото на PC и PS4 кръстосана игра. Въпреки че все още играта няма да е пълна на тези платформи, играчите могат да хостват свои собствени игри или да се присъединяват към тези на други приятели, независимо от тяхната конзола.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град