любопитно

Начало | любопитно | Седмицата в ТикТок: покемони, усмивки и сърца превзеха социалната мрежа

Седмицата в ТикТок: покемони, усмивки и сърца превзеха социалната мрежа

Аз детето | 2020-07-21

Седмицата в ТикТок: покемони, усмивки и сърца превзеха социалната мрежа

Знаете ли какво се случва тази седмица в ТикТок и кои са най-популярните трендове, които можете да последвате? Или пък дали вече не сте направили някой от тях, без дори и да подозирате? Няма нужда да се ровите часове наред в секцията „For You“ и да сравнявате брой харесвания и последователи! За да ви спестим време, а и много броене, всяка седмица ще ви показваме кои са най-популярните от най-популярните трендове и клипове свързани с тях! Така че ако сте фен на ТикТок, четете и гледайте клиповете, за да сте информирани за най-важното от седмицата.

Тази седмица в социалната мрежа е пълно със смях и усмивки. Е, смехът е само на един човек и всички го повтарят, а усмивките са с ефект, но пък кой знае, така може и някой да се усмихне наистина, което ще е много хубаво, нали? Сърчицата, които валят обаче са съвсем истински и харесваме този тренд, защото е насочен към всеки, който гледа клиповете и е доста мил. Можете да го опитате и вие! Всички имаме нужда от малко любов. Последните популярни клипове тази седмица са свързани с... изненада... покемони. Очаквахте ли го? Ние не, защото все пак Pokemon GO отдавна вече не е особено популярен, но ето че пак се появиха. Пикачу като че ли ще го има и няма май до края на света. Но нека ви разкажем по-подробно...

#EveryoneIsHappyNow

„Имате ли лош ден? Не се притеснявай! Това ще го оправи“ – казват от приложението!

Виждате ли прекалено намръщени хора по пътя си? Е, тогава можете да ги накарате да се усмихват... поне на вашето видео с един от най-използваните филтри тази седмица. Снимайте клип с Grinning и вижте как всички се усмихват... Макар че на моменти изглежда малко странно... Но можете да направите и нещо още по-интересно. Имате ли лична карта или сериозна снимка от бележник? Ето този всъщност е най-популярният клип с #EveryoneIsHappyNow и е доста оригинален. Снимайте на клип снимката си с Grinning и вижте какъв забавен ефект ще се получи. Така вече е готино!

#PokemonGo

„Празнуваме всички неща свързани с покемоните! Покажете вашия покемон дух!“ – – казват от приложението!

Пригответе се да казвате „Пика, Пика“ много пъти... Знаем, че и за вас е малко странно, но тази седмица покемоните владеят ТикТок. Независимо дали показвате как ловите триизмерен Пиплъп от играта, или просто имитирате познатия на всички зов на жълтия Пикачу. Можете да покажете и своята покемон чаша, възглавница или нещо друго... Но ако искате да следвате популярните трендове, тази седмица се отдайте на покемони...

#LaughPause

Няколко смеещи се емотикона над главата ви и и истеричен смях – толкова е прост и странен този трети най-популярен тренд с видеа тази седмица... Е, няма лошо, нали казват, че смехът е здраве пък макар и за ТикТок.

#OneLoveOneHeart

„Днес повече от всякога трябва да бъдем заедно като голямо глобално семейство. Използвайте този хаштаг, за да покажете загриженост към света и към децата по света“. – казват от приложението!

Дуети... кой не ги обича! Този път обаче не трябва да правите реакция на нещо или пък някакъв танц. Просто трябва да направите половинка сърце с ръка, така че да се съедини по средата с ръката на другия. Смятаме този тренд за чудесен, все пак... всеки има нужда от малко обич. Разбира се можете и да не правите дует, може вие да изчакате някой да направи с вас, най-вероятно при такава популярност ще стане. Или пък да изпълните истинската цел на този популярен хаштаг създаден от УНИЦЕФ и да създадете сърце с двете си ръце, за да покажете подкрепата си за всички деца по света. Не забравяйте да включите и домашния любимец!

Това е за тази седмица! Споделете с нас в коментарите кой от тези трендове ви харесва най-много? А кое видео?



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град