покани

Начало | покани | С театър, музика и изложба празнуват Деня на детето в Разград

С театър, музика и изложба празнуват Деня на детето в Разград

Аз детето | 2016-05-31

С театър, музика и изложба празнуват Деня на детето в Разград

С театрализирана версия на приказката „Петьо и вълкът“ по Сергей Прокофиев започва Денят на детето в Разград. Музикалното събитие с вход свободен е от 10 часа на 1 юни в Общинския културен център. Диригент на Разградска филхармония „Проф. Димитър Ненов“ е Красен Иванов, в спектакъла участват актьорите Цветана Радушева и Петьо Горанов.

В 13,30 ч. в Детския отдел на Регионалната библиотека „Проф. Боян Пенев“ ще бъде открита изложба на малките художници от Школата по изобразително и приложно изкуство „Палитра“ към Центъра за работа с деца. Експозицията е под надслов „Млади художници рисуват цветно“.

Вечерта е времето за изява на музикалните таланти на Разград. От 17,30 ч. на сцената на Ронда в Градския парк започва концерт, посветен на Първи юни. В него ще участват изпълнители и колективи от всички детски школи в Разград. Ако времето е дъждовно, концертът ще е от 18,00 ч. в залата на Общинския културен център.

Освен тях има и още едно официално обявено събитие, но организирано от частна фирма. Детско парти ще се проведе в ОМV на бул. „Странджа“ в Разград. То започва в 15,30 ч., финалният час е 19,00. За децата, които се включат в него, ще има весели игри и забавления, както и свежа лимонада и вкусни сандвичи – обещават организаторите.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град