За родители

Начало | За родители | Рисуване върху платно и весели игри на „Форум бременност и детско здраве“

Рисуване върху платно и весели игри на „Форум бременност и детско здраве“

Аз детето | 2017-05-12

Рисуване върху платно и весели игри на „Форум бременност и детско здраве“

За шеста поредна година в София ще се проведе най-големият форум, насочен към бъдещи и настоящи родители. По традиция събитието дава актуална и достоверна информация от първа ръка по въпроси, свързани с бременността, раждането и отглеждането на детето. Събитието, организирано от здравния портал Puls.bg „Форум за бременност и детско здраве“ ще може да посетите в Sofia Event Center. Лекторите, с които работи Puls.bg, са изявени специалисти в своята област, а форумът е успешна формула за намаляване на дистанцията между медицинските специалисти и семействата, здравната система и пациентите.

Програмата на „Форум бременност и детско здраве“ през 2017 година ще акцентира върху моментите, свързани с хормоните през бременността, ще надникне в света на новороденото по нов начин, ще обърне сериозно внимание на кърменето и ще докосне една нова вселена: изграждането на емоционалния свят на детето. Всички участници могат да зададат въпроси към лекторите. Традиционно събитието включва и изложбена част с най-новите продукти и услуги в помощ на настоящите и бъдещи родители.

И тази година имате възможност да посетите лекции и теми, които са важни за вас и вашите деца. Може да ги видите тук: http://events.puls.bg/ . Всички гости на събитието ще могат да се възползват и от специално създадения „Детски кът“ за дечица над 3-годишна възраст, за да могат малчуганите да се забавляват под грижите на опитните и доверени аниматори. А благодарение на мебелите за деца Meblik атмосферата в този кът ще е приказна и красива, а рисунките по масите – разрешени!

Може да се възползвате от програмата на заниманията за двата дни:
09:00 – 10:30 – запознаване и забавления;
10:30 – 11:00 – минигимнастика;
11:00 – 12:00 – рисуване на платно и face painting;
12:00 – 12:30 – минидиско;
12:30 – 13:00 – диско игри;
13:00 – 14:00 – креативни занимания – декорация на работилницата;
14:00 – 15:00 – състезателни игри;
15:00 – 16:00 – креативни занимания (изработка на картички, цветя, животни);
16:00 – 17:00 – свободни занимания.

Програмата на форума е пълна и двата дни, а желаещите да се запишат могат да го направят онлайн.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град