Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | „Реактивните момичета“ са неудържими – продължават с нов облик и нови епизоди

„Реактивните момичета“ са неудържими – продължават с нов облик и нови епизоди

Аз детето | 2016-04-08

„Реактивните момичета“ са неудържими – продължават с нов облик и нови епизоди

Оригиналната поредица на Cartoon Network – „Реактивните момичета“ – сега с нов облик и нови епизоди, започва в събота, 23 април от 09:10 ч. Феновете на предаването вече могат да носят реактивните приключения навсякъде със себе си като изтеглят мобилната игра Flipped Out!

Flipped Out е две игри на едно място: една игра за унищожаване на чудовища чрез пъзел за групиране на елементи три по три, и друга игра, към която се преминава само с едно завъртане на устройството за начало на реактивни екшън битки. Всеки от игровите режими позволява да се играе от лицето на трите реактивки – Белушка, Бълбук и Бръшлян, за да бъде защитен Таунсвил от всички злодеи.

Два начина на игра: Това не е хибридна игра, а два невероятни начина на игра! Използвай интелекта си, за да комбинираш и унищожаваш разноцветни създания в пъзел режима, или завърти мобилното устройство и приложи силата на юмруците, за да пребориш чудовищата в ожесточени схватки. Това е игра две в едно!

Друга история – само с едно завъртане: Преминавай от пъзел в екшън режим, и обратно, по всяко време като просто завъртиш устройството си. Ако предпочиташ единия от режимите, можеш да играеш само в него, или пък да комбинираш силата на ума и пестниците си, за комплексно представяне!

Таунсвил има нужда от способностите ти: Какво ще се случи, ако малкото сладко морско приятелче получи предостатъчно храна?

Всяка за трите и трите за всяка: И двата режима ти дават възможност да играеш като Белушка, Бълбук и Бръшлян едновременно! Обедини усилията им, или разпредели задачите за всяка поотделно, за да покриеш по-голям периметър. Дай поле за изява на супер силите на захарта и подправките, за да неутрализираш всички злодеи! Да ти се завие свят от екшън!

Страхотни актуализации: Отключвай стикери, за да оптимизираш резултата си и за да добавяш нови сили към своя арсенал. Оптимизирай колекцията стикери за всяко от момичетата, за да достигнеш комбинациите, които ти допадат най-много.

Приложението излезе ексклузивно за iOS в четвъртък, 31 март, а за останалите ще бъде налично в Google Play от четвъртък, 14 април. Flipped Out е разработено от Grumpyface Studios – екипът, благодарение на който се радваме и на хитовото приложение – Steven Universe RPG, Attack the Light.

Белушка, Бълбук и Бръшлян спасяват света в новото предаване „Реактивните момичета“ – сега с обновена визия – само по Cartoon Network! Новата оригинална анимационна поредица „Реактивните момичета“ тръгва в събота, 23 април от 09:10 ч и ще се излъчва всяка събота и неделя от 09.10 ч.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град