Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Продължение на „Наследниците“, нов сезон на „Сой Луна“ и още много ви очакват на малкия екран през септември

Продължение на „Наследниците“, нов сезон на „Сой Луна“ и още много ви очакват на малкия екран през септември

Аз детето | 2017-09-12

Продължение на „Наследниците“, нов сезон на „Сой Луна“ и още много ви очакват на малкия екран през септември

Със започването на новата учебна година и предвид факта, че навън скоро може да застудее ви предлагаме поне за малко да обърнете поглед и към малкия екран. Много изненади и вълнуващи мигове ви очакват там. Ще се насладим на няколко дългоочаквани продължения и много нови приключения с любими герои и малко позабравени такива. Септември месец определено ще е рай за млади меломани! Вижте защо!

Очаквайте премиерата на „Приключенията на Рапунцел и разбойника“ – сериалът, където неудържимият дух и естественото любопитство за света на главната героиня я водят до осъзнаването, че има много да научи преди да приеме кралската си съдба. Затова тя със смелост отлага коронацията си и се впуска в страхотни приключения – за ужас на краля, който след като изпуска детството на Рапунцел, трябва да приеме, че дъщеря му сега е независима, млада жена. В приключенията на Рапунцел ще се включат Юджийн, смелият хамелеон-помощник – Паскал, и конят Максимус, който не си пада по глупостите, както и сладките кръчмарски бандити и новодошлата Касандра – здрава като нокти слугиня, която става довереник на Рапунцел.
Очаквайте премиерата на 23 септември от 11:30 часа.

„Наследниците 2“

„Наследниците“ е вдъхновяваща история за синовете и дъщерите тийнейджъри на скандалните злодеи на Дисни. Във втория филм Бен, който вече е крал на Аурадон, се опитва да помогне на Мал, Иви, Карлос и Джей да се приспособят напълно към живота в Аурадон. Но когато тежестта да бъде перфектен по кралски се окаже твърде много за Мал, тя се завръща на Острова на изгубените и разбира, че Ума, дъщерята на Урсула, е станала кралица и нейната банда крои планове да свали бариерата.
Очаквайте премиерата на 16 септември от 11:30 часа, с повторение на същия ден от 17:30 и 21:30 часа.

„Аз съм Луна“ – сезон 2

Вторият сезон на сериала проследява приключенията на Луна в Буенос Айрес. Предстоят промени за всички герои. Сюжетът проследява живота на учениците, които се завръщат от ваканцията, за да срещнат нови препятствия. Ще им се наложи и да се справят със собствените си чувства и страсти.
Премиерните епизоди стартират от 18 септември от 18:00 часа.

„Единайсеторката“

Приключенията на Габо продължават в нови епизоди. Влюбен във футбола, той започва своето приключение, когато отпътува за Буенос Айрес, където ще живее в общежитията на спортно-ориентираната гимназия IAD. С течение на историята Габо ще развие способностите, от които има нужда, за да се превърне в лидер на групата. Той ще преживее победи, поражения и също така болката от това да се изправи пред истината за историята на семейството си.
Излъчването продължава от понеделник до петък от 20:00 часа.

„Групата на Алекс“ – сезон 3

Историята разказва за Алекс – умен, смел и добронамерен тийнейджър, който е трети курс в Института Мелшер заедно с неговите приятели от детството. Това са – Никол, чувствително момиче, което е тайно влюбено в Алекс, и Кристиян – атлет, популярен сред момичетата. Те ще трябва да се изправят пред нови предизвикателства и заедно да напреднат в музикалния свят.
Премиерните епизоди стартираха на 4 септември от 16:00 часа и продължават от понеделник до петък. Финалът ще бъде двоен епизод на 15 септември.

И още премиери:

  • „Псевдокотка“ – сезон 1, премиера на нови епизоди от 13 септември в 6:00 часа.
  • „Спайдърмен“ – сезон 1, на 13 септември от 8:00 часа.
  • „Елена от Авалор“ – сезон 1 от 13 септември, от 10:00 часа.
  • „Кей Си под прикритие“ – сезон 3, нови премиерни епизоди от 13 септември, от 10:30 часа. „
  • Лив и Мади“ – сезон 4, нови премиерни епизоди от 13 до 30 септември, от 11:00 часа.


Коментари
3 коментара

Емилияна Станкова, 14 г.,

Публикувано на 12.09.2017

Ще има ли нови серии на Виолета?

Симона Тодорова, 13 г.,

Публикувано на 12.09.2017

Емилия Станкова-"Violeta" свърши много отдавна, на нейно място от 2 години дават сериалът "Soy Luna".

Емилияна Станкова , 14 г.,

Публикувано на 13.09.2017

Трябва да има трети сезон

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град