новини детски

Начало | новини детски | Приказно детско парти на книгата с вещиците Отровна и Чаровна

Приказно детско парти на книгата с вещиците Отровна и Чаровна

Аз детето | 2011-04-12

Приказно детско парти на книгата с вещиците Отровна и Чаровна

Приказно детско парти на книгата, организирано от издателство Сиела, се проведе на 9 април 2011 г. На него щурите вещици Отровна и Чаровна се опитаха да направят пакост на малчуганите като изсипаха любимите детски книжки в казана и хубаво ги разбъркаха. В резултат имената на книжките и техните герои се объркаха – Зелената шапчица, Аладин и вълшебния хладилник, Спящата краставица...

Добре, че малките гости на купона с помощта на хубавата Принцеса веднага се включиха в оправянето на приказната каша. Изпълняваха точно всички предизвикателства, дори и най-трудните: летяха на метли и събираха тайни скрити съставки.

А накрая събраха всички букви, развалиха заклинанието и приказките се върнаха обратно по местата си. Тогава се отвори и голямата магическа книга, в която беше скрито специално съкровище за малките помощници.

Естествено имаше специални изненади и за родителите! Бързо от сцената купонът се пренесе и сред публиката, където заедно всички минавахме през тайни пещери, пренасяхме вълшебен огън и танцувахме танца на Книжките.

Специален участник в програмата беше летящото куче Випо, с което децата се снимаха и получаваха веднага като подарък тяхната снимка. А подаръците не бяха само това! Всяко дете си тръгна със специална награда – книжка заради старанието и усмивките, с които надхитриха вещиците Чаровна и Отровна!

Ако случайно сте пропуснали детското парти на книгата, вещиците още веднъж ще забъркат своите смешни заклинания в Мол София (пред книжарницата на Сиела) на 16 април 2011 г. от 12 ч.

Още снимки от партито вижте тук.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град