Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Приказката за Мери Попинз покорява и големия екран и ще е по-магична от всякога

Приказката за Мери Попинз покорява и големия екран и ще е по-магична от всякога

Аз детето | 2018-09-18

Приказката за Мери Попинз покорява и големия екран и ще е по-магична от всякога

Има образи, които няма как да забравим. Различни, специални и положителни, те просто са част от спомени, преживявания и асоциации с красивото. Именно такава е и най-любимата детегледачка на всички времена, която идва за пореден път точно когато трябва и точно където е необходимо. Мери Попинз се завръща тази Коледа и приказката продължава по-магична от всякога. В новия трейлър на дългоочакваната игрална адаптация на „Дисни“ зрителите ще се насладят на прелестна картина от цветове и настроения, зрелищното „кацане“ на невероятната Мери и куп сладки странности.

Действието се развива през 30-те години на XX век по време на икономическата депресия в Лондон. Потънали в рутината на ежедневието, наследили примера на своите родители и поели техните каузи, угрижени за възпитанието на децата си Майкъл и Джейн Банкс преживяват поредния труден момент, свързан със загубата на техен близък. Точно тогава Мери Попинз се появява отново в живота им, за да върне радостта, да превърне обикновеното в изключително и да посочи истински ценното, което не забелязват, а то стои точно пред тях.

Бавачката с „нулев толеранс към глупостите“ е представена за първи път пред света през 1934 г. от Памела Травърз с детската книжка „Мери Попинз“. Следващите приключения на Мери Попинз си остават на страниците на седемте други книги на Травърз...до този момент. „Мери Попинз се завръща“ е вдъхновен от богатите истории, разказани именно в тези седем книги. Мери Попинз обаче не просто се завръща, за да съживи милия образ от недалечното минало. Тя се връща, за да бъде изиграна от една от най-забележителните холивудски актриси Емили Блънт, която да я превърне в първообраз на добротата и елегантния хумор в наши дни, но с чар, какъвто само тя притежава.

„Мери Попинз се завръща“ в кината на 21 декември в дублирана и субтитрирана версия.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град