Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Победител

Победител

Аз-детето | 2006-09-28

Победител

Една увличаща история по идея на Кристофър Рив, разказваща за веселите приключения на палавото момче Янки Ървинг и неговите забавни приятели, остроумната смешна топка Скрю и нахалната бухалка – примадоната Дарлинг. Заедно с тях той следва своята мечта от Ню-Йорк във великолепния Чикаго, попада в смешни и куриозни ситуаций. Силата на дружбата и оптимизма им помага да донесе победата на своя любим отбор.

Янки Ървинг – главен герой, дете на 10 години. Романтическа натура, с голямо сърце, той вярва в това че, всички мечти се сбъдват, стига да не се примиряваш. Този важен урок Янки е получил от своя трудолюбив баща. Влизайки в приключенията, който многократно надхвърлят неговите очаквания, Янки се среща с бухалката Дарлинг, топката Скрю и много други персонажи, който му помагат да придобие увереност в себе си и да спаси своя баща и любимия отбор.

Дарлинг – говорящата бухалка, знаменитата примадона на висшата бейзболна лига, която винаги донася победата. Тя винаги се държи много високомерно. Дарлинг желае да общува само с най-добрите сред добрите. С течението на филма тя осъзнава че, в живота има и други хора и цели, който също заслужават нейното внимание и усилие, освен сутрешното капучино. В хода на филма нейните отношения с Янки стават много трогателни и душевни, което не се отнася за Скрю, който тя постоянно дразни.

Скрю – остроумна и с остър език бейзболна топка, предпочитаща уединение. Мечтата на целия и живот е да стане победоносна топка, но в първата си игра тя била отправена извън пределите на полето и съдията обявил фаул! Грандиозните планове на Скрю се разбиха, и от романтичка тя се превръща в смешен циник, саркастична и много високомерена топка. Благодарение на помощта на оптимиста Янки Ървинг и Дарлинг, Скрю отново връща вяра в своите сила и мечти.



Коментари
1 коментар

Димитрина , 10 г.,

Публикувано на 25.06.2008

Този филм е много интересен - гледала съм го.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град