зоокът

Начало | зоокът | По-добър от Спайдърмен – енот изкачи 23-етажна сграда

По-добър от Спайдърмен – енот изкачи 23-етажна сграда

Аз детето | 2018-06-14

По-добър от Спайдърмен – енот изкачи 23-етажна сграда

Един енот без име е най-новата сензация в интернет. Може да сте виждали много животни, които правят невероятни неща – чукат с камъче по вратата за храна, отглеждат таралежчета и какво ли още не, но за нас този енот е номер едно. Той е по-силен и по-добър от Спайдърмен! Чудите се какво е направил ли? Нещо много „просто“: съвсем сам и то без да иска изкачи 23-етажна сграда, при това не с асансьор или по стълби, а по стената отвън!

Без да иска енотът попаднал на един от корнизите в стая на сградата и се чудил какво да прави. Няколко пъти слизал надолу и се качвал нагоре, докато се чудел как да се измъкне. Накрая просто решил да се изкачи по цялата сграда, а през това време вече впечатлил и разтревожил тълпа от хора, които го снимали и се тревожели какво ще стане с него. След 2 дни обаче и няколко кратки и бързи сънища по корнизите смелият енот успял да стигне до покрива. Това се случва в Сейнт Пол, Минесота, САЩ. Преди това обаче двама души дори се опитали с дъски да направят стълба, по която животното да се покатери. Изкачването на миещата мечка беше наблюдавано и на живо от потребителите на Twitter. Ако се чудите какво е станало с него след това, не се притеснявайте.

Хванат е и е пуснат на свобода, където му е мястото. Службата за контрол на дивите животни в града постави капан с котешка храна на покрива, за да може енотът да бъде свален безопасно. След като го нахраниха, техници от Службата за контрол на дивите животни свалиха енота в клетка със служебния асансьор до автомобил и го откараха в покрайнините на града. Енотът изглеждаше малко опърпан, но специалистите са категорични, че е здрав. „Той е в добро състояние. Храни се нормално“, каза Кристина Валдива, генерален мениджър на Службата за контрол на дивите животни, която придружи ветеринарните техници до покрива на сградата. На това му казваме истинска вълшебна приказка с щастлив край!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град