Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Пикачу и останалите покемони се завръщат и този път ще са по-истински от всякога

Пикачу и останалите покемони се завръщат и този път ще са по-истински от всякога

Аз детето | 2018-11-27

Пикачу и останалите покемони се завръщат и този път ще са по-истински от всякога

Помните ли малкото сладко същество, което обаче можеше да изстрелва мълнии от бузите си? Или пък странната лилава топка с очи, която пускаше гъст пушек, или пък животинчето приличащо на охлюв, което вместо черупка носеше отровно цвете на гърба си? Всички те живееха в малки червено-бели топки и си имаха треньори, които се биеха на специални арени извиквайки всякакви странни същества от същите тези топки? Без съмнение в момента всеки от вас си мисли „Дааа, покемони!“. Независимо дали сте били родени по време на покемон манията или много след нея, няма начин да не ги познавате. От обикновен комикс, те се превърнаха в анимационен филм и след това буквално завладяха света. Карти, книги, електронни игри, чаши, пижами, бижута и какво ли още не! И точно когато си помислихме, че Пикачу и компания остават в миналото – те отново ще ни шашнат.

Манията започва отначало, но този път покемоните ще са по-истински от всякога, защото ще участват в първия по рода си игрален филм. Той ще ни очаква в кината през май 2019, но вече има и своя първи трейлър и той изглежда повече от интересен и вълшебен. В него веднага се запознаваме с Пикачу, който е един наистина забавен покемон и представете си – партньор на световноизвестния детектив Хари Гудман. Какво обаче се случва, когато той изчезва безследно... Много лесно – неговият син Тим, който се оказва и единственият, който разбира Пикачу, когато говори, се съюзява с малкото жълто същество, за да разкрият тази опасна мистерия. Двамата заедно поемат по следите по улиците на Рим Сити – модерен метрополис, в който хората и покемоните живеят заедно. Сещате ли се кои са Джиглипъф, Чаризард, Г-н Мим? Тогава си припомнете, защото ще видим и тях и те изглеждат по-истински от когато и да било!

Новият филм на компанията Warner Bros. ще е първият официален проект, който вкарва героите на Покемон в реалистични условия с живи актьори. Трейлърът изглежда повече от интересен и нашите 12-годишни сърца примират от радост, а се надяваме и вашите. Сега вижте и вие за какво говорим и се насладете на първото видео за бъдещия нов филм на най-обичаният и продаван развлекателен франчайз на всички времена.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град