Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Първите кадри от „Отмъстителите: Война без край“ превзеха света за броени минути

Първите кадри от „Отмъстителите: Война без край“ превзеха света за броени минути

Аз детето | 2017-11-29

Първите кадри от „Отмъстителите: Война без край“ превзеха света за броени минути

Април 2018 ще бъде заветен месец за всички фенове на Вселената на Марвел. Кулминацията на кинематографския цикъл на историите от тази супергеройска реалност ще се случи в „Отмъстителите: Война без край“. Първите кадри от киноприключението вече превземат световната мрежа и безспорно вълнуват феновете навсякъде по света. Новият филм ще обедини всички герои и злодеи, които са били представени в близо 20 филма през последните години. А те ще се впуснат в космическа битка с лудия титан Танос за съдбата на цялата Вселена, а вероятно и на реалността, каквато я познаваме.

Филмът обещава да бъде непредвидимо приключение, подготвяно от десетилетие, което обединява кинематографската Вселена на Марвел. Още първите кадри подсказват подготовката за най-зрелищната и смъртоносна битка на всички времена. Отмъстителите и техните супергеройски съюзници трябва да са готови да пожертват всичко, което притежават, за да спрат веднъж завинаги всесилния Танос, преди да завърши плана си за разрушаване на Вселената.

Кадрите от първия трейлър на „Отмъстителите: Война без край“ съдържат всичко, което един истински кинофен и фен на Марвел би очаквал от тях. Виждаме както оригиналните Отмъстители, които се събират в името на това да победят общ враг, така и всички останали герои от Вселената на Марвел през последните години. А финалният обрат в първия трейлър със сигурност предизвиква милиони усмивки по целия свят.

„Отмъстителите: Война без край“ идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX на 27 април 2018 г.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град