новини детски

Начало | новини детски | Парти за маскирани калпазани

Парти за маскирани калпазани

Аз детето | 2014-10-29

Парти за маскирани калпазани

Казват, че във всички приказки има и страшни герои. Не само красиви, умни и добри. Също като в живота. Разбира се, зависи от гледната точка – добрите не винаги са само добри, а страшните, понякога са добряци, които не обичат да демонстрират качествата си, та се предрешават, за да не ги безпокоят. В крайна сметка какви ще бъдете във вашата собствена приказка, решавате вие и никой друг!

Точно за приказки, решихме, че е време в този „припознат“ чужд празник Хелоин. Каним ви да ни покажете най-хубавите си костюми – страшни, прекрасни, интересни -  изберете си герой и се преоблечете като него или пък си измислете ваш герой и покажете колко сте оригинални. Елате в приказния свят на работилничка „Сръчковци“, разположена на ет. 3 в City Center Sofia, за да се забавляваме заедно на страшно-смешно парти за Хелоуин. Вещицата Кармела (професионална актриса) очаква малки и големи на незабравимо приключение в света на приказките!

Започваме този петък - 31.10.2014 г., от 17:30 часа. Шоуто ще продължи 60 минути – с много песни, танци и музика, както и лакомства за всички малчугани. Входът е 5 лв.



Коментари
1 коментар

Симона Тодорова, 10 г.,

Публикувано на 07.11.2014

хей в България не празнуваме Хелоуин !!! празнуваме ден на народните будители!!!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град