покани

Начало | покани | Падингтън става на 60 и вдига голям купон за всички от 2 до 102 години

Падингтън става на 60 и вдига голям купон за всички от 2 до 102 години

Аз детето | 2018-06-15

Бързо скрийте мармалада, махнете четките си за зъби от банята, а също и сапуна. Най-добре спрете и водата и въобще излезте от къщата! Не... чакайте... това беше за нещо друго! Този път Падингтън ще е добър и надяваме се няма да прави много бели. Този път мечето от Тъмно Перу ще донесе за вас сандвичи с мармалад, а и други забавления. Питате защо? Много просто – съвсем скоро става на 60 години, но въпреки тази възраст си остава най-забавното и по детски весело мече в света!

При това Падингтън ще дойде в София и кани всички на весел купон. Няма значение дали сте на 2 или на 102 – любимото мече е приготвило забавни изненади за всички и ще ви очаква на 23 юни (събота) от 11 ч. в литературен клуб „Перото“ в НДК. Падингтън дори има специално послание за вас:

„Мили приятели,
Аз съм Падингтън Браун и съм щастлив да бъда тук, в София. Заповядайте да отпразнуваме заедно моя рожден ден. Ще се позабавляваме, ще има изненади, ще е весело!
Каня ви в нашия клуб:

  • ако сте на възраст от 2 до-о-о-о-о- 102 години;
  • ако жадувате за-а-а-а-а приключения„
  • ако имате склонност към до-о-о-обри обноски;
  • ако обичате да-а-а-а-а рисувате, да-а-а-а-а измисляте истории, да-а-а-а-а правите театър, да майсторите, да приготвяте мармала-а-а-а-ад (може и да не е от портокалови корички.

Заповядайте!

П. П.: Нямате членска карта? Носете снимка (не е задължително, разбира се, да е вашата – може да е на домашния ви любимец, на любимото птиче или конче от зоопарка!“.

Кой може да откаже на такава покана, а? Особено като има и мармалад...



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град