Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Още пет интересни анимационни сериала, които да гледате с родителите си, когато лятото ви доскучае

Още пет интересни анимационни сериала, които да гледате с родителите си, когато лятото ви доскучае

Аз детето | 2017-07-13

Още пет интересни анимационни сериала, които да гледате с родителите си, когато лятото ви доскучае

Може да не вярвате, но се случва лятната ваканция понякога да доскучава. Да, знаем, че тя тепърва започва и все още има толкова много неща, които не сте направили, но когато дойде средата на август със сигурност ще имате и такива моменти. Но не се плашете, за вас сме приготвили нещо интересно. Разбира се трябва да прекарвате възможно най-много време навън в игри, но понякога вечер, след дълга игра навън можете да прекарате и известно време да погледате нещо интересно. Сега идва и голямата тайна – знаете ли, че лятото често доскучава и на възрастните. Те може да имат много по-кратка почивка от вас, но въпреки това има дни, в които и на тях им е скучно. Точно в такива моменти можете не само да се превърнете в герой, който спира скуката, но и да прекарате една забавна семейна вечер. За целта ви предлагаме няколко анимационни филма, които са любими както на вас, така и ще се харесат на възрастните. Гарантирано!

Смешните балони

Най-вероятно още щом видят началото или тази картинка родителите ви ще си помислят, че това е един наистина бебешки сериал. Може даже да допуснат, че не става дори за вас. Но вие им докажете обратното и само след няколко минути те веднага ще го харесат. „Смешните балони“ не са просто ярки картинки на кръгли животни, които правят неща. Напротив, те показват на всеки колко е важно да си добър приятел, да мечтаеш и да живееш живота си сега. Сериала разказва за приключенията на Смешните балони – кръгли същества, живеещи в Страната на Смешните балони и попадат в различни приключения. Основният сериал съдържа повече от 450 епизода, сред които са както чисто развлекателни, така и разкриващи сериозни и дори философски теми, така че анимацията е подходяща както за деца, така и за възрастни. Продължителността на един епизод е от 6 до 13 минути, което пък означава, че може да го гледате дори и за лека нощ!

Принцеса Бътърфлай в битка със силите на злото

Звезда е принцеса от друго измерение с всемогъща вълшебна пръчица, която живее на Земята със семейство Диас като ученичка по програмата за „галактически обмен“. Заедно с най-добрия си приятел Марко Диас Принцеса Звезда се впуска във вълшебни приключения. Междувременно злодеят Лудо крои планове да открадне вълшебната ѝ пръчица и чрез нейната сила да завладее Вселената! Остава само да си вземете по купичка сладолед и да се забавлявате с приключенията на Звезда и Марко, които са просто супер!

Невероятният свят на Гъмбол

Това е нашият личен фаворит. Може да изглежда странно и дори глупаво, че героите в сериала са говорещ балон, тиранозавър рекс и цвете, които учат в едно училище. А пък главните герои семейство Уотърсън са заек и котка, които имат за деца котката Гъмбол, заека Анаис и една златна рибка... на която са ѝ пораснали крака и са я кръстили Дарвин... и е станал брат на Анаис и Гъмбол... Знаем колко странно звучи това, но сериалът е просто страхотен. Той съчетава в себе си именно онези странни неща, които въображението ни често ражда... и то не само детското. Това на родителите ви също, макар и да не си го признават пред вас. „Невероятният свят на Гъмбол“ е изпълнен с много смях и закачки, между които са вмъкнати и наистина важни поуки за живота. Така че няма по-хубав сериал от този, който да гледате с родителите си.

Стивън Вселенски

Стивън Вселенски живее в измислен град на полуостров в древен храм на хиляда години на плажа, заедно с „Кристалните камъни“. Те защитават човечеството от чудовища и други заплахи. Гранат, Аметист и Перла са магически камъни, които могат да приемат различни форми. Стивън е наполовина камък и наполовина момче, което е наследило скъпоценния си камък от майка му, водачът „Кристалните камъни“ Роуз Кварц. Стивън се опитва да разбере как работят магическите му способности и с всеки епизод ги усъвършенства. Той прекарва дните си с баща си Грег, неговата приятелка Кони, другите хора в Бийч Сити и с „Кристалните камъни“. Той изследва способностите си, наследени от майка му, които позволяват сливане с други камъни. След сливане камъните стават по-силни. На пръв поглед сериалът е поредната история за супергерои, които спасяват света. Но това не е точно така. „Стивън Вселенски“ е и поредица за любовта и за важността на родителите.

Пинко розовата пантера

Всеки знае за този сериал и познава тази пантера. Поне всеки възрастен. Така че ако поканите мама и татко на по едно „Пинко розовата пантера“ те няма как да ви откажат, защото ще си спомнят добрите стари времена и ще се зарадват, че могат да споделят нещо от тяхното детство, защото със сигурност смятат, че тогава е имало по-полезни филмчета. А пък музиката към детското си е просто вечната класика! Ту-ду-ту ду...

Можете да гледате още:
Пет от най-добрите аниме филми за деца
Най-готините и приключенски филми, които да гледаме през ваканциятаКоментари
1 коментар

Моника Илиева, 9 г.,

Публикувано на 14.07.2017

Е, няма как да накарам мама да гледа Гъмбол.Тя просто го ненавижда.

От редакцията: Жалко, тогава можеш да опиташ с някои от другите, затова сме дали пет. ;-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град