новини детски

Начало | новини детски | Орлин Павлов даде нов живот на песничката „Зеленчуци, който не яде“

Орлин Павлов даде нов живот на песничката „Зеленчуци, който не яде“

Аз детето | 2017-03-17

Орлин Павлов даде нов живот на песничката „Зеленчуци, който не яде“

„Маргаритка“ дава нов живот на единствената българска детска песничка, която се грижи за правилното хранене на децата. „Зеленчуци, който не яде“ в съвременен аранжимент на Красимир Тодоров, изпята от прекрасния Орлин Павлов и вокална група „Шоколадче“! Песничката е визуализирана в уникално 3D анимирано видео, направено така, че съвременните деца да го харесват, обичат и разбират.

Децата на България отново ще имат възможност да се радват на съвременно видео, чието качество по нищо не отстъпва на международното видеосъдържание за деца! В създаването на видеото за проекта „Маргаритка“, участват едни от най-добрите продуценти, художници, 3D специалисти и аниматори в България. Работата по видеото е консултирана и от детски психолози, които съветват за избора на най-подходящите движения, форми, цветове и звуци.

„Зеленчуци, който не яде“ неслучайно е изпята от Орлин Павлов. Той застава зад каузата да насърчаваме децата да се хранят правилно, да ги провокираме по весел и занимателен начин да обикнат зеленчуците и да се научат да ги хапват с желание и удоволствие. Самият Орлин е привърженик на здравословния и активен начин на живот. Спортува много и похапва хубава храна. Орлин разказва, че разбира колко е важно ние да сме живият пример за нашите деца, да ги насърчаваме и да ги учим по весел начин на всички основни навици в живота им.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град