интересно

Начало | интересно | Опиши твоето лято – победителите

Опиши твоето лято – победителите

Аз детето | 2007-09-14

Повече от стотина деца от цялата страна, ученици от 1-ви до 6-ти клас се включиха в своеобразния конкурс “Опиши твоето лято”. С него БГ Радио и книжарници “Пингвините” провокираха любопитството, въображението и способностите на малките ученици да пресъздадат спомените и емоциите от преживяното от своята лятна ваканция.

Журито определи за победител първолакът от София Кристиян Емилиянов Лилов и разказът му “Моето лято в Амстердам (Северната) Венеция”. Журито присъди още две втори награди – на сестрите от Бургас Ива и Кристина Найденови и една трета – на Лилия Харитова.

На 15 септември от 1 часа на обед в Orange Center (ул.“Граф Игнатиев” N 18) в книжарница “Пингвините” Симо и Богдана ( водещите на сутрешния блок на БГ Радио – Стартер) официално ще представят победителя и ще прочетат неговите преживявания през ваканцията.

На малките писатели, които спечелиха конкурса “Опиши твоето лято” ще бъдат връчени специални награди от БГ Радио и “Пингвините”.



Коментари
1 коментар

Виктория Змиярова, 11 г.,

Публикувано на 15.09.2009

Здравейте аз спечелих 3 място в конкурса "опиши твоето лято" 2009.Участвайте и вие не заради наградите, а заради страхотното чуство, а след победата и страхотното изживяване.Ако не спечелите не свеждайте глава,важно е участието.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град