интересно

Начало | интересно | Общуването в интернет

Общуването в интернет

Елена Симеонова | 2012-02-13

Общуването в интернет

Интернет е мрежа за много неща. В нея можеш да играеш игри, да слушаш музика, да гледаш филми и най-вече да общуваш. Има най-различни сайтове като Twitter, Facebook, Skype.
Facebook е мрежа, която всички познават. В нея можеш да се свързваш с познати, които са заминали в други градове, дори и в други държави. Преди време мама ми разказваше, че имала още в ученическите си години една приятелка, с която са се уважавали дори и след като са завършили, но после нейната приятелка се запознала с някакъв мъж и заминала с него в Тексас. След 5 години мама беше влязла във Facebook. Аз седях до нея. В един момент на мама й пишеше някаква жена. Когато се загледа в снимката и разбра, че това е нейната приятелка. От тогава до днес редовно си пишат чрез Facebook.

Аз също се регистрирах в тази интернет мрежа. Когато искам да попитам нещо моите съученички го правя чрез нея. Интернет е много забавно нещо. В него се чувстваш като че ли си влязъл в друг свят, в свой собствен свят. Чрез интернет можеш да научиш всичко. Ако се чудиш за значението на някоя дума, то не е нужно да ходиш до библиотеката.

Понякога се затруднявам с домашните, но си помагам с интернет. Можеш също да научиш и важни факти за света, можеш да проучиш къде и кога са родени важни личности. Има също и мрежи за видеообщуване като Skype. Купуваш си камера и микрофон и по този начин може не само да си пишеш с близкия, но и да го видиш, да чуеш гласа му. Чрез него също така можеш да изпратиш картичка до даден човек. Интернет ми помага за всичко, дори ме забавлява. Но в него трябва да внимаваш, защото има и лоши хора, които се запознават с теб с лоши цели. Това вече е друга тема, но искам да кажа, че интернет има добри черти, но има и лоши. Затова трябва да сме предпазливи.

Участва в конкурса "Аз и интернет"



Коментари
3 коментара

Валентина Комсалова, 9 г.,

Публикувано на 13.02.2012

Страхотно стихче !!!!

Елена... , 12 г.,

Публикувано на 18.02.2012

Благодаря!!!!

Валентина Комсалова, 9 г.,

Публикувано на 22.02.2012

Елена, наистина страхотно стихче и се надявам да спечелиш награда ! Заслужаваш го !!!!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град