Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Новият трейлър на „Джурасик свят: Рухналото кралство“ ни поднася нови динозавърски вълнения

Новият трейлър на „Джурасик свят: Рухналото кралство“ ни поднася нови динозавърски вълнения

Аз детето | 2018-04-19

Новият трейлър на „Джурасик свят: Рухналото кралство“ ни поднася нови динозавърски вълнения

Добре дошли в Джурасик свят! Този юни създадената от Стивън Спилбърг и Майкъл Крайтън свръхпопулярна филмова поредица, в която динозаврите са възкресени за нов живот, се завръща на голям екран с „Джурасик свят: Рухналото кралство“. Новият трейлър на филма обещава вълнуващо и напрегнато приключение, в което нови и познати на феновете любими герои ще се сблъскат с динозаври, по-впечатляващи и смразяващи кръвта от всички, виждани досега.     

Минали са четири години, откакто увеселителният парк „Джурасик свят“ е бил разрушен от избягали динозаври. Исла Нублар е изоставен от хората и вече се населява единствено от оцелелите динозаври, които са намерили убежище в джунглата. Когато вулканът на острова се активизира, Оуен (Крис Прат) и Клеър (Брайс Далас Хауърд) се включват в операция по спасяването на колкото може повече видове динозаври. Оуен е твърдо решен да намери любимката си Блу, която все още се скита из джунглата, а Клеър е открила нова доза възхищение към тези създания и превръща тяхното оцеляване в мисията на своя живот.

След пристигането на Исла Нублар, който бавно бива завладян от горещата лава, експедицията установява, че съществува много по-голям заговор, който може да доведе до опасен световен ред на Земята, невиждан от праисторически времена. „Джурасик свят: Рухналото кралство“ обещава да поднесе още по-голямо приключение и напрежение, превърнали се в синоними на една от най-обичаните поредици в киното.

*Филмът  е походящ за деца над 12 години!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град