Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Нов сезон за Гъмбол, нови епизоди за реактивката Блис и нови сериали ви очакват тази и следващата година

Нов сезон за Гъмбол, нови епизоди за реактивката Блис и нови сериали ви очакват тази и следващата година

Аз детето | 2018-03-15

Нов сезон за Гъмбол, нови епизоди за реактивката Блис и нови сериали ви очакват тази и следващата година

Известен със завладяващия си стил на разказване, Cartoon Network представя следващото поколение творци със сериали, включващи тайнственото и вълшебно приключение на Оуен Денис „Infinity Train“ и латиноамериканската свръхестествена комедия на Диего Молано „Виктор и Валентино“.

Тези нови сериали ще се присъединят към последната премиера на „Apple & Onion“ от Джордж Генди, предстоящия дебют на „Craig of The Creek“ от Мат Бърнет и Бен Левин, „Summer Camp Island“ на Джулия Пот, както и „Unikitty!“ – най-новият сериал, продуциран от Warner Bros. Animation и базиран на любимия герой от „The LEGO® Movie“.

„Винаги е било в нашето ДНК да приемаме децата точно каквито са, и да изграждаме подходящи светове, истории и герои за тях“, каза Кристина Милър, президент на детския телевизионен канал.„Cartoon Network продължава да вижда растеж във времето, прекарано на платформите ни за видеа и игри, докато децата се наслаждават на съдържанието ни в огромна гама от среди“, заяви Дона Спешъл, президент на Turner Ad Sales. „Най-добрият начин да достигнем и да ангажираме феновете ни е чрез общ подход към аудиторията, който обхваща всички тези подходящи канали“, допълни тя.

Листата с програмата за 2018-2019 включва:

„Apple & Onion“ – Apple и Onion, едноименните герои на най-новата комедия, създадена от Джордж Генди, направиха своя дебют миналия месец в САЩ. Шоуто идва от глобалната програма за артисти и представя най-добрите приятели Apple и Onion, които са решили да напуснат родния си град, за да изпитат какво е животът в големия град.

„Craig of the Creek“ – създаден от тримата номинирани за Emmy писатели на „Стивън Вселенски“ Мат Бърнет, Бен Левин и Крейг Крийк. Шоуто разказва за Крейг, който води най-добрите си приятели JP и Келси на комични пътувания, превръщайки ежедневните следобеди във вълнуващи експедиции чрез въображаема игра.

„Infinity Train“ – това мистериозно приключение, създадено от Оуен Денис, следва едно младо момиче на име Тюлип, което се намира във влак, пълен с безкраен брой светове и се опитва да намери пътя си към дома. „Infinity Train“ ще дебютира през 2019 година.

„Summer Camp Island“ – базиран на късометражно филмче и създаден от Джулия Пот, „Summer Camp Island“ ще разкрие мистериите, които Оскар и най-добрият му приятел Хеджхог срещат в магически летен лагер. Дългоочакваната поредица ще започне през лятото в САЩ.

„Виктор и Валентино“ – създадена от Диего Молано, тази свръхестествена приключенска комедия следва двама полубратя, които прекарват лятото с баба си в Монте Макабре – малък и загадъчен град, където оживяват митовете и легендите от латиноамериканския фолклор. „Виктор и Валентино“ ще бъдат видени в САЩ по-късно тази година.

„Време за приключения“ – детският канал и Mojang разширяват своето партньорство с оригинален Minecraft епизод, който се очаква да бъде излъчен това лято. В специалния епизод, озаглавен „Диаманти и лимони“, докато Фин и приятелите му се обединяват, за да копаят за съкровища и да се борят с враговете си, те преживяват неуспехи и творчески триумфи във фантастична нова визия. Сериалът е създаден от Пендълтън Уорд и продуциран от Адам Муто.

„Бен 10“ – Бен, братовчедката му Гуен и дядо Макс са готови за екшън във фантастичен нов сезон, който ще бъде зареден с епични трансформации, никога досега невиждани извънземни и врагове, както и с високоенергийни превозни средства. Нови серии от настоящия сезон, включително и половинчасов специален епизод, ще представят най-новия извънземен, опитващ се да нахлуе в света на Бен – Шок Рок. Той се стреми да завладее света и да изцеди планетата от енергия и ресурси.

„Окей, Кей О! Да бъдем герои!“ – с конзолна видео игра и одобрен втори сезон, К. О. се заема с нови приключения, заплахи и злодеи на хоризонта. Изненадващи герои ще дебютират заедно с известни лица в специални кръстосани епизоди, които ще задействат смеха и комедията и ще ги издигнат до следващото ниво. Сериалът е създаден от Иън Джоунс-Куарти.

„Стивън Вселенски“ – създаден от Ребека Шугър, с трикратна номинация за Emmy и двукратна номинация за GLAAD, „Стивън Вселенски“ се завръща тази година с три нови, изпълнени с екшън, сюжетни линии. Залозите са по-високи от всякога за Стивън и Кристалните Камъни, тъй като те трябва да се справят с вътрешни и външни битки, различни от тези, които са срещнали досега. Първата премиера ще е в САЩ през април.

„Невероятният свят на Гъмбол“ – шестият сезон на този носител на награда на BAFTA и Emmy създава нов специален хелоуински епизод, изпълнен с музика и танци. Сезонът ще продължи топлите приключения на енергичната и безстрашна синя котка Гъмбол и неговото особено семейство Уотърсън.

„Реактивните момичета“ – като един от инициаторите на движението за женска сила, емблематичната марка е вдъхновение за поколения момичета и млади жени още от първоначалното си лансиране през ноември 1998 г. Двадесет години по-късно, годишнината от празника бива отбелязана с глобално разпространение на нови епизоди, събития и продукти, което ще продължи и през 2019 г. Четвъртата сестра Блис ще се завърне по-късно тази година в нов епизод.

„Малки Титани: В готовност“ – Робин, Старфайър, Киборг, Рейвън и Зверчето може да се отправят към голям театрален дебют на 27 юли, но също така ще се върнат и за нови епизоди по Cartoon Network. Продуциран от Warner Bros. Animation, сезон 5 на номинираната за Emmy комедия се очаква да започне в САЩ през юни тази година.

„Ние, мечоците“ – четвъртият сезон на поредицата с награди BAFTA и Annie, създадена от Даниел Чонг, се завръща за амбициозни приключения и с още по-сладки бебета мечки. Започвайки по-късно тази година, тримата братя ще преживеят най-смешните си приключения, които ще включват празнични епизоди, и дори един сватбен, в който мечоците стават кумове.

Нови епизоди на любимите „Могъщите Магимечове“ и „Кларънс“ също ще бъдат излъчени през годината.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град