любопитно

Начало | любопитно | Невероятното семейство, което е уцелило шанса от 133 хиляди на едно

Невероятното семейство, което е уцелило шанса от 133 хиляди на едно

Аз детето | 2014-02-10

Невероятното семейство, което е уцелило шанса от 133 хиляди на едно

Запознайте се със семейство Дън. Те изглеждат като най-обикновено семейство – живият в неголяма къща в Северна Англия и имат четири деца – две момичета и две момчета. Да, до тук определено всичко си е обикновено. Но сега ще ви разкрием защо това семейство е уцелило нещо, което уцелват едно от 133 хиляди семейства.
На семейство Дън не им се налага да помнят четири дати за рождените дни на децата си, а само една – 12-ти януари. Не, не че не празнуват рождените дни, а напротив. Самите родители казват, че много обичат да организират партита за рождения ден на всяко едно от децата си и да ги радват с хубави подаръци. Просто и четирите деца празнуват на една и съща дата – 12-ти януари.

Емили, майката, и съпругът ѝ Петър, били много изненадани, когато тяхното четвърто дете, новороденият им син Майкъл, се родил на 12-ти януари. Абсолютно същата дата, като тази на 2-дете му по-големи сестри Брук и Никол и по-големят му брат Сам.
За този невероятен факт майката Емили казва: "Не мога да повярвам, че и последното ми дете се роди на 12-ти януари. Определено не беше планирано да стане така. Явно има нещо специално в тази дата!"

И да днес вече наистина има нещо специално – семейство Дън празнува четворен рожден ден, купува четири подаръка и се гордее с това, че е уцелило шанс, който се пада от 133 хиляди на едно.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град