любопитно

Начало | любопитно | Най-вкусните палачинки на света

Най-вкусните палачинки на света

Аз детето | 2016-01-11

Най-вкусните палачинки на света

Обичате ли палачинки? Особено на закуска? А обикновено в каква форма са? Предполагаме, че кръгла и каква друга може да има, ще си помислите вие. Но няма да повярвате на това, което ще ви разкажем сега. Нейтън Шийлдс, талантлив илюстратор и учител по математика, който освен това е и баща, показва на децата си (а и на почитателите си) колко забавно е всъщност да си играеш с храната! Той използва своите уникални илюстраторски умения, за да направи закуската на своите деца забавна и незабравима!

Палачинките, които той не просто готви, а твори за децата си са не само интересни произведения на изкуството, но са също толкова вкусни, колкото и атрактивни! Всяка сутрин двете деца на Нейтън не знаят какво може да ги изненада на масата. Всяка сутрин те ядат страшни тигри, сладки котки, медузи, раци и какво ли още не.

Надяваме се децата на Шийлдс да обичат палачинки, защото творчеството му заслужава поздравления не само от децата му, но и от всички, а също и от възрастните! Изкусно изписани, палачинките му изобразяват и герои от „Междузвездни войни“, комикси, зодиакални знаци, пеперуди в различна форма, човешки органи, плодове и зеленчуци в такава солидна достоверност, че чак не е за вярване!

Как човек да не обича палачинките, ако изглеждат така?



Коментари
1 коментар

Ели , ,

Публикувано на 11.01.2016

Много вкусни палачинки не е за вярване , че се ядат доядоха ми се

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град