Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Най-после е тук: трейлърът на „Наследниците 3“ ви очаква и предлага нещо много интересно

Най-после е тук: трейлърът на „Наследниците 3“ ви очаква и предлага нещо много интересно

Мирела Любенова | 2019-06-17

Най-после е тук: трейлърът на „Наследниците 3“ ви очаква и предлага нещо много интересно

Нали не си мислехте, че това е краят на историята? Нали не смятахте, че Ума ще се предаде така лесно и всички в Аурадон ще са „яли, пили и се веселили“... Много приказки определено завършват така, но не и тази на „Наследниците“. Точно така фенове – Мал, Карлос, Джей, Иви, принц Бен и всички останали герои и злодеи се завръщат от кралството и от Острова на изгубените, за да ви предложат още по-фантастично приключение. Дисни вече пусна трейлър за третата част от вълнуващото приключение и този път то изглежда по-напрегнато и вълнуващо от всякога. На 2-ри август (по Дисни в Америка) и 2 седмици след това у нас ще можем да се насладим на „Наследниците 3“. Но дотогава официалният трейлър също ни остави без думи и ни дава това, което очаквахме толкова дълго.

Предложение за брак (ха познайте от кого и за кого), огромна опасност, вкаменени жители на Аурадон, Ума в целия си опасен блясък, както и още по-силен злодей – това е само малка част от всичко, което очакваме с такова нетърпение и което можете да видите и вие сами! Децата на злодеите Мал, Иви, Джей и Карлос отново се завръщат на малкия екран в приключението, в което ще се срещнат с бащата на Мал, който ще бъде новият злодей. Освен това, дъщерята на Урсула, Ума, която даде много от себе си, за да предизвика войната във втората част... Пак ще е тук и ще е по-изобретателна от всякога, но дали този път няма да е добра?

Други класически злодеи от Дисни, като Хадес от „Херкулес“ и д-р Файлиер от „Принцесата и жабокът“ също ще се присъединят. Това ще накара Мал да вземе няколко трудни решения – първо ще затвори бариерата и така всички, независимо дали наистина са добри или лоши, ще трябва да останат завинаги в Острова на изгубените, второ – ще трябва да реши дали наистина обича принц Бен толкова много, че да стане негова истинска принцеса и трето – ще трябва да вземе трудното решение дали отново да не се превърне в дъщерята на Злодеида, за да защити всички, които обича... Но какво ще ѝ коства това? А къде в цялата история се нареждат Иви, Джей, Карлос и принц Бен? Това предстои съвсем скоро да разберем! Дотогава погледнете и на интересния трейлър се насладете!

Първото продължение на „Наследниците“ се оказа с огромен успех и бе гледано от почти 9 милиона зрители в САЩ в нощта на премиерата си, като аудиторията се повиши до 21 милиона, включително с гледанията след премиерата. У нас пък филмът беше гледан от почти 2 милиона зрители. Първата част на филма също бе голям хит в Англия, където събра 1,3 милиона зрители от 20 октомври до края на ноември на 2017 година.

Ако сте фенове на филма не пропускайте да видите също:
Коя песен от филма „Наследниците“ ви описва най-добре?
Запознайте се с Мичъл Хоуп в ролята на Принц Бен в новия филм на Disney – „Наследниците“
Мал срещу Ума – кой ще победи – решаваш ти



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град