Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Най-популярната бавачка в историята се завръща с чисто нов вълшебен филм!

Най-популярната бавачка в историята се завръща с чисто нов вълшебен филм!

Аз детето | 2018-03-06

Най-популярната бавачка в историята се завръща с чисто нов вълшебен филм!

Церемонията по раздаване на наградите „Оскар“ беше не само повод да разберем кои са най-добрите филми от изминалата година, но и за премиерата на първия трейлър на „Мери Попинз се завръща“. Най-популярната бавачка в историята идва за ново приказно приключение в кината този декември. В ролята на любимата детегледачка с уникални магически способности, която може да превърне всяко рутинно задължение в незабравимо фантастично приключение, ще видим Емили Блънт.

В това изцяло ново продължение, носещо духа на оригинала, но притежаващо своя собствена характерна свежест и уникалност, „Мери Попинз се завръща“, за да помогне на следващото поколение в семейство Банкс да намерят отново радостта и щастието от живота, които им липсват след загубата на техен близък. Към енигматичната бавачка се присъединява нейният приятел Джак, изигран от Лин-Мануел Миранда – оптимистичен фенерджия, който ѝ помага да внесе светлина и живот по улиците на Лондон.
Градът е Лондон, десетилетието е 30-те години на ХХ в. по време на Депресията. Или 24 години след действието на оригиналния филм. Майкъл Банкс работи в банката, където е работил и баща му. Той все още живее на улица „Черешово дърво“ №17 с трите си деца, Анабел, Джорджи и Джон, и тяхната икономка Елън. Следвайки традицията на своята майка, Джейн Банкс (Емили Мортимър) се бори за правата на работниците и помага на семейството на Майкъл. Когато семейството преживява загуба на техен близък, Мери Попинз магически се появява отново в живота им и с помощта на Джак връща радостта и щастието в дома им.

„Мери Попинз се завръща“ в кината на 28 декември 2018!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град