новини детски

Начало | новини детски | Направете неделята си усмихната и изпълнена с фокуси, куклен театър и още куп изненади в Сердика Център

Направете неделята си усмихната и изпълнена с фокуси, куклен театър и още куп изненади в Сердика Център

Аз детето | 2018-07-28

Направете неделята си усмихната и изпълнена с фокуси, куклен театър и още куп изненади в Сердика Център

Какво ще кажете за следното – разхождате се с мама, татко и някой  друг член на семейството в магазина, защото са ви необходими нови дрехи или пък просто сте решили да направите едно семейно пазаруване и виждате как един клоун ви се усмихва весело и ви подава специално направено за вас балонено кученце. Това определено би направило цялата разходка по магазините още по-интересна и весела. Мислите си, че това не би могло да се случи? Напротив – може! Особено ако е неделя и особено ако се намирате в Сердика Център в София. В Сердика Център знаят, че децата обичат да се забавляват и затова винаги подготвят нещо интересно за всеки от вас! „Неделна чуднотека“ – така се нарича най-новото им събитие, което се организира от „Wonder Party“ и то определено е точно такова, каквото звучи!
 
 
Всяка неделя тук ще ви очакват най-различни безплатни веселия и забавления! Чували ли сте някога историята „Как китът получи своето тясно гърло“? Тя е образователна и весела и при това няма просто някой да седне и да ви я разкаже. Тя ще ви бъде показана в най-веселия куклен театър, който сте виждали някога и при това няма да е само тя.  Всяка неделя ще ви очакват приказен куклен театър и още куп тематични летни и празнични шоу програми в които не само ще можете да се веселите, да участвате, но и да научавате най-любопитното от целия свят.
 
 
В „Неделната чуднотека“ ще има всичко! Танци, игри, усмивки, детски партита и каквото още се сетите! Фокуси също ще има! Не може да съществува детски купон без фокуси. При това те ще бъдат най-интересните и любопитни, които сте виждали!
 
 
Казваме ви – толкова е интересно, че не само ще искате да ходите да пазарувате, но и въобще няма да искате да излезете от тук. Така че не забравяйте следващия път, когато мама, татко или някой друг реши, че има нужда да го придружите в пазаруването за нови обувки, дрехи, парфюм или нещо такова предложете да отидете в Сердика Център в неделя между 11 и 12 часа! Сигурно е, че там ще бъде забавно за всеки. И да знаете от нас – родителите също обичат фокусите, така че няма как да не се съгласят! 
 


Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град