новини детски

Начало | новини детски | Напишете най-красивото писмо до Дядо Коледа и участвайте в конкурс

Напишете най-красивото писмо до Дядо Коледа и участвайте в конкурс

Аз детето | 2015-11-23

Напишете най-красивото писмо до Дядо Коледа и участвайте в конкурс

Вече две десетилетия българските деца чакат с нетърпение предколедните дни, за да напишат до любимия си Дядо Коледа съкровено писъмце, пълно с послания и трепетни очаквания.

Всяка година, поддържайки връзка с екипа на щедрия белобрад вълшебник, „Български пощи“ ЕАД организира конкурс за най-красиво писмо до Дядо Коледа. Много поколения деца участват в него и никога не забравят условието, че върху писъмцето трябва да бъде правилно написан адресът на подателя и да бъде залепена марка от 65 стотинки. На мястото на получателя е достатъчно да пише: „За Дядо Коледа“.

Всички участници в конкурса получават от любимия Дядо вълнуващи лични писма, а за най-добрите детски творби „Български пощи“ подготвят и специални подаръци.

Децата могат да изпращат своите послания написани на ръка или на компютър, придружени с рисунки, стихчета и т. н. Крайният срок за изпращане на писмата за участие в конкурса е 7 декември 2015 година.



Коментари
2 коментара

Кристина Янкова, 11 г.,

Публикувано на 23.11.2015

До редакцията : Може ли са си испратя картичката по e-mail?

От редакцията: Здравей, за съжаление ние не организираме този конкурс. Български пощи са организаторите и това са условията. :-)

Kak i kude trqbva da go izpratim, ne razbrah? , ,

Публикувано на 04.12.2015

.

От редакцията: Този конкурс е приключил, но след 3-4 дни можеш да намериш новия ни актуален коледен конкурс в тази категория, най-отгоре. Ще се радваме да участваш. :-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град