интересно

Начало | интересно | Накъсаните дънки винаги са на мода

Накъсаните дънки винаги са на мода

Аз детето | 2014-11-05

Накъсаните дънки винаги са на мода

След като преди известно време ви писахме за най-модерните колани тази есен, решихме че малко сме избързали, защото преди да имате модерен колан, трябва да имате и модерни панталони под колана или в нашия случай модерни накъсани дънки. Те са модерни от доста време, но това лято модата им достигна пика си. Всички ходят с такива, и младите момичета, и по-големите дами. Дори чудесни звезди като страхотната и неповторима Деми Ловато и младата и неповторима актриса Genevieve Hannelius, известна на всички нас като умната и невероятна Ейвъри от „Куче с блог“. Разбира се носят ги и всички млади и красиви момичета като вас. Те са много удобни и имат стилен външен вид. Няма по-добра комбинация за дрехи. И ако си мислите, че лятото е отминало и вече не можете да ги носите, много грешите, те са модерни и ще бъдат още много дълго на мода. Така че ако нямате, можете да се снабдите с такива, а ако имате – носете ги спокойно и бъдете сигурни, че сте много модерни.

Накъсаните дънки не са просто накъсани дънки, те предлагат голямо разнообразие от стилове и модели за всеки вкус. Има тесни модели, широки модели, леко накъсани, много накъсани, протрити и накъсани, само накъсани, тъмни, светли... Няма как да не си харесате поне един модел. Дори и момчетата могат да бъдат модерни – тези дънки са подходящи и за тях, защото както виждате, те са универсално облекло. Има дънки с висока и ниска талия, широки и тесни – за момичета и момчета. Просто трябва да изберете тези, които ви харесват и ви стоят най-добре. Запомнете, че има голямо разнообразие и в степента на износване и размера на дупките в тези дънки. Феновете на класическия и сдържан стил могат да си намерят дънки с 2-3 леки прореза на крачолите. Те не са много крещящи, но пак си личи, че сте с нещо модерно. Докато по-смелите от вас, тези които обичат да бъдат забелязвани, могат да си вземат дънки в светъл цвят с малко по-големи прорези по целите крачоли.
Между другото в момента най, ама най-модерни са дънките със скъсано само на коленете. Още един плюс на тези дънки е, че те си отиват с всичко – с тениска, с цветна блуза или с класическа такава. Основното нещо, което трябва да запомните тук, е че когато ходите на училище, нека дънките не бъдат с много прорези, защото често учителите смятат това облекло за леко неприлично. Затова ако искате да сте модерни в училище – нека прорезите са по-малко, а за разходка навън с приятели или на парти за рожден ден – може и с повече. Обувките към тези дънки също можете да изберете сами. Те си отиват с всякакви, но най-много с кецове или ботуши. Стоят просто прекрасно.

А сега предстои и най-хубавото: накъсаните дънки можете да си направите и сами. Можете да бъдете модерни без да похарчите нито един лев. За да направите това просто трябва да вземете старите си и избелели дънки и с ножица да направите прорези колкото ви харесва. Тази опция е идеална и за тези, които имат по-особен вкус и дизайнерски дух! ;-)

Като цяло можем да обобщим, че тези дънки са модерни и готини и можете да ги носите, докато времето навън все още ви позволява.
Сега един специален съвет за младите дами – дори в студено време, каквото тепърва ни очаква, отново можете да бъдете модерни с тези дънки. Просто под тях обуйте черен или кафяв чорапогащник и готово. Така сте хем добре защитени и на топло, хем модерни.



Коментари
1 коментар

MERI IZABEL HRISTOVA JIVKOVA, 11 г.,

Публикувано на 15.02.2018

Здравейте искам да попитам дали дънките се продават? АКО СЕ ПРОДАВАТ НА КАКВА ЦЕНА?И ДАЛИ ИМАТЕ ОТ ТОЗИ МОДЕЛ ДЪНКИ ИМАТЕ ЛИ ЗА 11–12 ГОДИШНИ ДЕЦА?

От редакцията: Здравей, за съжаление не продаваме дънки. Просто сме писали за тях, но ако потърсиш в интернет сме сигурни, че ще намериш подходящите магазини.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град