конкурси

Начало | конкурси | На въпроса отговори и чудна награда от „Аз проклетникът 3“ спечели!

На въпроса отговори и чудна награда от „Аз проклетникът 3“ спечели!

Аз детето | 2017-06-15

На въпроса отговори и чудна награда от „Аз проклетникът 3“ спечели!

Това лято отново ще е готино да си лош! Малките жълти пакостници миньоните и Гру отново ще ни очакват на големия екран и сме сигурни, че всеки един от вас вече няма търпение да дойде краят на юни и всички да се отправим към най-близкото кино, за да видим какво ще сътворят този път нашите любими герои в „Аз, проклетникът 3“! Убедени сме, че няма вече човек в света, който да не е разбрал, че култовата поредица, дала на света любимите жълти пакостници – миньоните, се завръща с трета част. Този юни „Аз, проклетникът 3“ ще нахлуе в кината и ще ни запознае с брата близнак на най-проклетия сред всички проклетници – Гру. Без да подозира за съществуването на своето копие, господарят на миньоните е изправен пред трудности в работата, докато се опитва да загърби живота на злодей заради момичетата и семейството си.

След като благодарение на наглото пораснало хлапе Балтазар Брат Гру губи работата си, миньоните се отричат от него, обвинявайки го, че се е размекнал. И точно когато е в най-голяма безизходица, се появява близнакът му Дру, с когото са били разделени скоро след раждането. Оборудвани с всевъзможни футуристични джаджи, двамата братя сформират колоритен тандем, който е готов да се изправи лице в лице с най-издирвания престъпник в света.

Дали Гру и Дру ще успеят да се сработят и да ни покажат колко е готино да си лош? Ще се върнат ли миньоните при своя господар и ще бъде ли наказан Балтазар Брат за злодеянията си? Отговорите – в „Аз, проклетникът 3“ – в кината от 30 юни на 2D и 3D.

За наша огромна радост остават точно две седмици и един ден за да се чудим още малко, докато накрая разберем отговорите на тези, а и още много други въпроси и отново се впуснем в едно забавно, огромно жълто приключение. За да мине чакането по-бързо обаче, а и защото миньоните, Гру, Луси и момичетата заслужават нещо специално за техния трети филм, сега ви предлагаме да участвате в нашата игра, която организираме с подкрепата на „Форум Филм“. Участието е забавно и буквално ще ви отнеме не повече от две минутки, но пък си струва да опитате, защото както вече сигурно се досещате имаме чудни миньонски награди осигурени от „Форум Филм“.

Какво трябва да направите, за да участвате ли? Веднага ви казваме! Изгледайте внимателно трейлъра на „Аз, проклетникът 3“ и не забравяйте, докато се веселите с него да погледнете внимателно и детайлите. След това просто трябва да отговорите на един въпрос като попълните формата за участие! Участвайте до 4-ти юли, а след това помолете всички баби, дядовци, роднини и домашни любимци да ви стискат палци, за да бъде и вашето име изтеглено от жребия и да спечелите някоя от тези чудни награди – кутия за обяд, ученически комплект, кенгуру за скачане, говорещ миньон! Не забравяйте да гледате и „Аз, проклетникът 3“ в кината от 30 юни на 2D и 3D!Коментари
1 коментар

Екатерина Млечкова, 10 г.,

Публикувано на 16.06.2017

Здравейте, колко пъти може да участваме? Благодаря!

От редакцията: Здравей, само по веднъж. Така всеки участвал ще има равен шанс да спечели. Желаем ти късмет. :-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град