конкурси

Начало | конкурси | На въпроса отговори и чудна награда от „Аз проклетникът 3“ спечели!

На въпроса отговори и чудна награда от „Аз проклетникът 3“ спечели!

Аз детето | 2017-06-15

На въпроса отговори и чудна награда от „Аз проклетникът 3“ спечели!

Играта приключи! Благодарности на всички, които се включиха. Надяваме се, че и самият филм ви е харесал, на нас много ни хареса. 

Чрез жребий изтеглихме имената на:

  • Виктория Новоселска
  • Карина Цветкова
  • Симона Николова
  • Дамла Кемик
  • Мария Корфова
  • Румен Николов
  • Теодора Цветанова
  • Цвета Димитрова
  • Божидар Илиев

Всички те печелят една от нашите интересни миньонски награди. Честито! Молим всички, които видяха името си да ни изпратят име и фамилия , както и това на родител или настойник, точен адрес, заедно с пощенски код и телефон за връзка на родител или настойник на info@az-deteto.com, за да можем да им изпратим наградите. А всички вас ще очакваме отново в нашите конкурси и на сайта ни, защото сте страхотни!

 
* * *

Това лято отново ще е готино да си лош! Малките жълти пакостници миньоните и Гру отново ще ни очакват на големия екран и сме сигурни, че всеки един от вас вече няма търпение да дойде краят на юни и всички да се отправим към най-близкото кино, за да видим какво ще сътворят този път нашите любими герои в „Аз, проклетникът 3“! Убедени сме, че няма вече човек в света, който да не е разбрал, че култовата поредица, дала на света любимите жълти пакостници – миньоните, се завръща с трета част. Този юни „Аз, проклетникът 3“ ще нахлуе в кината и ще ни запознае с брата близнак на най-проклетия сред всички проклетници – Гру. Без да подозира за съществуването на своето копие, господарят на миньоните е изправен пред трудности в работата, докато се опитва да загърби живота на злодей заради момичетата и семейството си.

След като благодарение на наглото пораснало хлапе Балтазар Брат Гру губи работата си, миньоните се отричат от него, обвинявайки го, че се е размекнал. И точно когато е в най-голяма безизходица, се появява близнакът му Дру, с когото са били разделени скоро след раждането. Оборудвани с всевъзможни футуристични джаджи, двамата братя сформират колоритен тандем, който е готов да се изправи лице в лице с най-издирвания престъпник в света.

Дали Гру и Дру ще успеят да се сработят и да ни покажат колко е готино да си лош? Ще се върнат ли миньоните при своя господар и ще бъде ли наказан Балтазар Брат за злодеянията си? Отговорите – в „Аз, проклетникът 3“ – в кината от 30 юни на 2D и 3D.

За наша огромна радост остават точно две седмици и един ден за да се чудим още малко, докато накрая разберем отговорите на тези, а и още много други въпроси и отново се впуснем в едно забавно, огромно жълто приключение. За да мине чакането по-бързо обаче, а и защото миньоните, Гру, Луси и момичетата заслужават нещо специално за техния трети филм, сега ви предлагаме да участвате в нашата игра, която организираме с подкрепата на „Форум Филм“. Участието е забавно и буквално ще ви отнеме не повече от две минутки, но пък си струва да опитате, защото както вече сигурно се досещате имаме чудни миньонски награди осигурени от „Форум Филм“.

Какво трябва да направите, за да участвате ли? Веднага ви казваме! Изгледайте внимателно трейлъра на „Аз, проклетникът 3“ и не забравяйте, докато се веселите с него да погледнете внимателно и детайлите. След това просто трябва да отговорите на един въпрос като попълните формата за участие! Участвайте до 4-ти юли, а след това помолете всички баби, дядовци, роднини и домашни любимци да ви стискат палци, за да бъде и вашето име изтеглено от жребия и да спечелите някоя от тези чудни награди – кутия за обяд, ученически комплект, кенгуру за скачане, говорещ миньон! Не забравяйте да гледате и „Аз, проклетникът 3“ в кината от 30 юни на 2D и 3D!



Коментари
21 коментара

Екатерина Млечкова, 10 г.,

Публикувано на 16.06.2017

Здравейте, колко пъти може да участваме? Благодаря!

От редакцията: Здравей, само по веднъж. Така всеки участвал ще има равен шанс да спечели. Желаем ти късмет. :-)

Ели , 9 г.,

Публикувано на 28.06.2017

Получихте ли отговорът ми?

От редакцията: Разбира се, понякога с имейлите стават проблеми, но от тази форма получаваме всичко, сигурна бъди. :-)

Ана Белички, 11 г.,

Публикувано на 28.06.2017

Не показват . Връщат се .

От редакцията: Здравей, ако искаш да участваш в играта просто трябва да изгледаш трейлъра, в който ще намериш отговора на въпроса и да попълниш формата. Лесно е. Въпросът обаче не е в текста на конкурса, а в самата форма. Той е: „ В какво се преобразува прахосмукачката на Гру?“. Другите въпроси са просто част от представянето на филма.

Андон Белички, 7 г.,

Публикувано на 28.06.2017

Гру и Дру ще успеят да се сработят и ще ни покажат колко е готино да си лош . И мисля че миньоните ще се върнат при Гру !!!

От редакцията: Здравей, ако искаш да участваш в играта просто трябва да изгледаш трейлъра, в който ще намериш отговора на въпроса и да попълниш формата. Лесно е. Въпросът обаче не е в текста на конкурса, а в самата форма. Той е: „ В какво се преобразува прахосмукачката на Гру?“. Другите въпроси са просто част от представянето на филма.

Ели , 9 г.,

Публикувано на 29.06.2017

А как ще определите победителите?

От редакцията: Чрез жребий.

3 33, 33 г.,

Публикувано на 01.07.2017

кога почват жребийте

От редакцията: На 5-ти юли, тъй като конкурсът е до 4-ти.

Мелиса Илиева, 12 г.,

Публикувано на 01.07.2017

Може да направите конкурс да изпеем част от песента despasito na Luis Fonsi.Ако искате само казвам

георги , 9 г.,

Публикувано на 02.07.2017

получихте ли адреса ми

От редакцията: Да, получихме го.

Габриела Скачкова, 10 г.,

Публикувано на 06.07.2017

Кога ще има нов конкурс?

От редакцията: Здравей, в събота ще имаме нов.

Ели , 9 г.,

Публикувано на 06.07.2017

За какво ще бъде конкурсът?

От редакцията: Лятна снимка.

Карина Цветкова, 12 г.,

Публикувано на 14.07.2017

Здравейте, исках да ви попитам дали получихте адреса ми, и ако да, кога да очаквам пратка?

От редакцията: Здравей, получихме го, пратка очаквай между 18-ти и 20-ти. :-)

Любомир Илиев , 34 г.,

Публикувано на 14.07.2017

Благодарим Ви за чудесната награда, синът ми 3 дни се разхожда с миньона и се хвали, че си го е спечелил. Продължавайте да подорявате усмивки!

Адриана Кика, 10 г.,

Публикувано на 17.07.2017

Здравейте,кога ще има нов конкурс?

От редакцията: Здравей, вече имаме нов конкурс.

Дамла Кемик, 12 г.,

Публикувано на 27.07.2017

Кога да очаквам пратката

От редакцията: Здравей, кога точно не можем да кажем, но следващата седмица със сигурност ще дойде.

Дамла Кемик, 12 г.,

Публикувано на 04.08.2017

До редакцията: Вие май нещо с мен се бъзикате. Казахте ми че наградата със сигурност ще дойде тази седмица. Майка ми работи в кметството и ми се обади че и днес я няма наградата (нашата поща се намира в кметството). Чаках наградата цяла седмица. Днес е последният работен ден и пак наградата я няма

От редакцията: Здравей, въобще не се бъзикаме, а сме напълно сериозни, понякога наградите са бавят и ние няма как да знаем със сигурност кога точно ще пристигне, защото пощите няма как да ни дават отчет къде са и какво правят. Ще си получиш наградата със сигурност, след като си я спечелила. Ако се налага ще изпратим и друга, и това се е случвало.

георги , 9 г.,

Публикувано на 06.08.2017

получихте ли телефона ми

От редакцията: Получихме го, вече със сигурност до 2-3 дни трябва наградата да дойде.

георги , 9 г.,

Публикувано на 06.08.2017

кога ще получа наградата ми

От редакцията: Когато ни изпратиш телефон за връзка, защото се оказа, че без него няма как да я вземеш.

Дамла Кемик, 12 г.,

Публикувано на 06.08.2017

Ще трябва ли да ви пратя телефон за връзка????

От редакцията: За теб няма нужда от телефон. :-)

Дамла Кемик, 12 г.,

Публикувано на 08.08.2017

Здравейте , много се извинявам за думите си към Вас. Просто се натъжих и ядосах че още не е дошла наградата ,защото в началото много се вълнувах. Съжалявам че ви обидих. :( :( :( Написах този коментар ,за да Ви се извиня!И И много се надявам да ми простите!

От редакцията: Няма никакъв проблем, напълно те разбираме, нормално е след като я очакваш известно време да не ти стане приятно. Но тези дни трябва вече да я получиш, ако има някакъв проблем отново, ни пиши. :-)

Дамла Кемик, 12 г.,

Публикувано на 09.08.2017

Здравейте, днес получих наградата. Многооооо ви благодаря!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Eliza Georgieva, 19 г.,

Публикувано на 16.06.2019

интересувам се

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град