покани

Начало | покани | Музейко събира любителите на природата за интересни игри

Музейко събира любителите на природата за интересни игри

Аз детето | 2017-06-09

Музейко събира любителите на природата за интересни игри

Тази неделя, 11 юни Музейко ще събере всички малки приятели на природата. Именно тя и грижата ни за околната среда е темата на юнското издание на инициативата на Лидл България и детския научен център. Чрез серия от игри и образователни занимания децата ще станат истински приятели на природата и ще се убедят, че грижата за нея е не само важна, но и забавна.

По време на събитието малчуганите ще научат как да се грижат за околната среда. Те ще влязат в ролята на малки градинари в експерименталната градина на научния център и ще усвоят основни техники за садене на растения. Забавни щафетни игри ще покажат на децата как да рециклират отпадъци, а най-креативните малчугани ще могат да изработят своите любими животни от рециклирани материали. Верен помощник по отношение на балансираното хранене ще бъде приложението Манджицу, в което ще открият нови интересни продукти и рецепти, които да ползват у дома.

Както всяка неделя на 11 юни билетите за детския научен център отново ще бъдат на символичната цена от 2 лева за малки и големи.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град