зоокът

Начало | зоокът | Можете ли да намерите котарака на снимките? Много хора не могат и направо се побъркват от взиране!

Можете ли да намерите котарака на снимките? Много хора не могат и направо се побъркват от взиране!

Аз детето | 2019-01-15

Можете ли да намерите котарака на снимките? Много хора не могат и направо се побъркват от взиране!

Смятаме, че котките са като нинджи и имаме няколко солидни и бързи доказателства за това си твърдение. Въобще не е нужно да сме някакви велики учени или да сме провеждали сложни наблюдения, за да го докажем. Никой не може да оспори, че котките успяват да прескочат огромни разстояния и винаги да се приземят на краката си. Освен това котките имат невероятни катерачески способности. Могат да се качат на каквото и да е и дори често го правят против всякакви физични закони. Не вярвате ли? Тогава какво ще кажете за факта, че котката ви може да се покатери по пердето. Това никога няма да стане! Да бе да – помислете отново и погледнете – тя вече е там. Понякога ѝ е трудно да слезе, но винаги успява да се качи. Освен това котките могат и да изчезват от полезрението ви за секунди и така да се скрият, че трудно да ги забележите, но те да виждат всяка ваша стъпка. Това ако не са нинджа умения – не знаем какво са! Когато си мислиш, че си сам в стаята и... ха така... Забелязваш как котката изведнъж е изникнала пред теб... Как, откъде и от колко време е била там – никой не знае. Нинджа ви казваме!

За тези от вас, които пък нямат котки и никога не са ги виждали в действие... интернет е пълен с доказателства. Най-новото от тях се казва Пайероги и е майстор на дегизировката и скриването. Толкова е добър, че собственикът му – писателката Грейс Спелман дори го е превърнала в цяла игра на криеница.

Когато през октомври котаракът и писателката се местят в нов апартамент, първата работа на животинчето е да проучи мястото и да потърси най-добрите скривалища. И успява – доста бързо. На Грейс понякога ѝ отнема часове да го намери, а често се случва да си мисли, че е избягал, докато той не се появява тайничко изведнъж. Бялата му козина още повече успява да затрудни стопанката, а когато Грейс решава да заснеме играта на криеница и да публикува снимките в Туитър, се оказва, че и много други хора не могат да открият котарака нинджа.

Дали вие ще можете – вижте снимките в нашия фотопоглед и го намерете – ако можете!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град