конкурси

Начало | конкурси | Моята щура лятна ваканция

Моята щура лятна ваканция

Аз детето | 2017-07-17

Моята щура лятна ваканция

Сигурни сме, че всеки от вас планира да изкара това лято по незабравим начин. Да вземе максималното от топлите слънчеви лъчи и многото свободно време. Сега е най-добрият момент за създаване на спомени и весели игри. Сигурни сме, че където и да се намирате, на море, на планина, при баба и дядо или просто вкъщи ще откриете вълшебни неща и ще имате незабравими мигове. Надяваме се, че където и да сте ще се забавлявате много със семейството и приятелите си и ще имате една незабравима лятна ваканция. Надяваме се също така, че ще правите много снимки през това време.

Знаете ли, че това също е един доста добър начин да я прекарате или поне част от нея. Снимката може да бъде не само един прекрасен спомен, но и да ви донесе награда. Призоваваме всички вас да имате едно незабравимо, изпълнено с приключения лято, независимо от това къде ще бъдете. Дори и вкъщи или пред блока можете да си изкарате чудесно. Трябва ви само малко въображение и добри приятели. Сигурно вече в главата ви се въртят идеи за забавни летни мигове? Тогава не чакайте, започвайте още сега, няма време! Не забравяйте обаче по време на приключенията да си вземете и фотоапарата или поне телефона. Снимайте всичко, което ви се струва интересно, независимо къде сте – на море, планина, при баба и дядо или у дома, оглеждайте се за интересни сцени и обекти или пък това, което вие самите правите и снимайте. Накрая участвайте и в нашия нов конкурс! Изберете най-интересните снимки или видеоклипове, които ще ви нашепват какво незабравимо лято сте имали и ни ги изпратете на имейл info@az-deteto.com до 20-ти август включително.

Всяка снимка трябва да бъде придружена от: информация за мястото, където е направена или просто от кратко заглавие, което ѝ подхожда най-много, вашите име, фамилия и навършени години.

Всички снимки ще бъдат публикувани на сайта, а двама от вас ще получат и награди. Най-новата книга посветена на манията „Сой Луна“, а именно „Аз съм Карол Севиля“ или пък уникалната „Легендарни пътешествия: Влаковете“, която ще ви разведе из историята на влаковете – от изобретяването на парните локомотиви до съвременните високоскоростни влакове... а и има няколко изненади в нея!Коментари
14 коментара

simona balinova, ,

Публикувано на 18.07.2017

до редакцията: ИЗВИНЕТЕ А МОЖЕ ЛИ И РИСУНКИ

От редакцията: Здравей, скоро ще имаме друг конкурс, който ще е за рисунка. Ще се радваме да участваш в него.

Виктория , 11 г.,

Публикувано на 18.07.2017

Към снимките могат ли да бъдат добавяни някакви ефекти или трябва да бъдат в оригиналния си вид?

От редакцията: Може и с ефекти.

Jeni ., 12 г.,

Публикувано на 18.07.2017

Здравейте! Снимката една ли трябва да е или може повече от една?

От редакцията: Здравей, може и една, и две... както ти харесва.

Йоана Иванова, 12 г.,

Публикувано на 19.07.2017

Може ли да правим видео клипове на нашите летни преживявания ?

От редакцията: Може, ще е доста интересно.

Николета , ,

Публикувано на 19.07.2017

Кога ще има нов конкурс? И до колко рисунки може? И книгата с влаковете за момчета а тази с Луна за момичетата нали или всеки каквото спечели? И книгите само две ли са?

От редакцията: В началото на август. Този конкурс е за снимки, ще има отделен за рисунки, иначе снимките са колкото решиш. Да точно така сме ги разпределили, за сега сме предвидили две, но ако има повече участници ще дадем повече награди. :-)

Адриана Кика, 10 г.,

Публикувано на 20.07.2017

Здравейте,може ли да направим колажи от снимки?Един от морето,друг на село?

От редакцията: Може.

Неда Гуглева, 10 г.,

Публикувано на 20.07.2017

Може ли повече от 3 снимки???

От редакцията: Може.

Ралица Драгнева, 14 г.,

Публикувано на 20.07.2017

Здравейте! Може ли някой друг да снима нас как правим нещо интересно, а не ние самите да сме правили снимката или клипа!? И ако изпратим клип, още две снимки ли имаме право да изпратим или три!? А може ли три клипа!?!?!?

От редакцията: Може, иначе може колкото искаш, решихме, че ще е по-добре да махнем ограничението.

Габриела , ,

Публикувано на 21.07.2017

Здравейте! Може ли да направя неограничен брой снимки (няма да са 100 де), но под формата на клип? Ако да, в е-мейла трябва ли да пусна и отделно снимките или може само клипа?

От редакцията: Може, няма нужда от отделните снимки. :-)

Габриела Скачкова, 10 г.,

Публикувано на 21.07.2017

До редакцията: Извинете, но тъй като моята сестра прояви желание да участва в конкурса и в бъдещите ви конкурси може ли и двете да участваме от един имейл, тъй като тя е на 6 и все още няма имейл.Ще го пращам както си е по ред под снимката/видеоклипа ще пиша данните, ако е нейна снимката/клипа ще пиша нейните данни.Става ли?

От редакцията: Разбира се, никакъв проблем. ;-)

ЕЛИНА ЗЬХАРИЕВА, 10 г.,

Публикувано на 21.07.2017

До кога е срокът?

От редакцията: 20-ти август.

helin mehmedova, 11 г.,

Публикувано на 22.07.2017

ot kide moje da izpratim snimkite po-lesno?

Николета Начевска , 16 г.,

Публикувано на 24.07.2017

Здравейте ! Днес получих книжката Сой Луна . Страхотна е . Благодаря ви !

Николета Дамянова, 15 г.,

Публикувано на 25.07.2017

Колкото искаме снимки и клипове ли можем да ви пратим?

От редакцията: Да, точно така, като все пак се надяваме да не са 200. ;-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град