конкурси

Начало | конкурси | Моите весели зимни приключения

Моите весели зимни приключения

Аз детето | 2017-01-23

Моите весели зимни приключения

Конкурсът приключи! Благодарим на всички участници, за нас беше голяма чест да участвате. Без всеки един от вас конкурсът никога не би бил същият. При всички тези снимки нямаше как да избираме, защото всички бяха така красиви, затова изтеглихме наградените със жребий. По този начин е най-честно за всички.

Така че илюстрованото издание на „Хари Потър и Стаята на тайните“ отива при Никол Данева, Стояна Гуглева и Стивън Молов печелят „Хари Потър и Прокълнатото дете“.

При толкова участници нямаше как да не дадем и допълнителна награда, комплект от новите книги за барбароните от издателство „Фют“ получава Георги Ташев, Иванна Иванова получава „Soy Luna, книга 3: Кръгчета на пързалката“.

Отново благодарим на всички и искаме да кажем, че дори и да не сте спечелили нещо материално този път, знайте, че вие всички сте най-прекрасните деца и се гордеем много с вас, а сме убедени, че родителите ви дори и повече, а това е най-хубавата награда. Освен това тепърва предстоят още много конкурси, в които ще се радваме да се включите и сме сигурни, че е само въпрос на време да спечелите дори и още по-хубави награди!

Молим всички, които видяха името си да ни изпратят трите си имена, точен адрес, заедно с пощенски код и телефон за връзка на info@az-deteto.com, за да можем да им изпратим наградите.

* * *

Кой не обича зимата и най-вече хубавия и бял пухкав сняг? Всички го харесват, дори и да не си признават много често. Гледката е много красива, когато снегът покрие всичко с невероятната си белота. Все едно всичко около теб е покрито с красиво бяло одеяло. А най-хубавата и забавна част свързана със снега е... точно така, играта с него. Никой, дори възрастните не могат да отрекат, че няма по-хубаво нещо от това човек да си поиграе с току-що натрупал хубав бял сняг. Няма по-приятно нещо от това да се пързаляш с шейна, да си направиш красив снежен човек, да се замеряш със снежни топки с приятелите си или пък просто да се повъргаляш в снега. Тази година снегът ни изненада приятно, макар и чак в края на декември. Но важното е, че е тук. Надяваме се, че поне веднъж сте успели да му се порадвате и да играете с него. Ако е така и ако обичате снега колкото нас, значи този конкурс е точно за вас. За да участвате в него трябва да направите нещо много лесно и приятно. Да... си играете в снега. Точно така, просто трябва да излезете пак и да играете, не е ли страхотно или пък просто да се насладите на някоя прекрасна зимна гледка, като тези, които по-горе сме снимали и сигурно вече се досещате, че и вие трябва да направите същото.

За да участвате в зимния ни конкурс само снимайте зимата – снимайте снежния човек, който сте направили, снимайте някое дърво покрито със скреж, снимайте как се пързаляте с шейна, а ако сте били пък на ски можете да ни изпратите снимка и оттам. Има толкова прекрасни зимни приключения и неща, които можете да снимате. Забелязвайте детайлите: може би не знаете, но за да е хубава една снимка не е нужно да е нещо голямо. Напротив, дори една снежинка снимана от подходящия ъгъл може да се превърне в шедьовър. Всеки от вас може да ни изпрати до три снимки на имейл info@az-deteto.com, като към снимките не забравяте да напишете и името, фамилията си, както и на колко сте години.

Можете да изпращате снимките си до 23-ти февруари, а в замяна на вашето старание за трима от вас сме приготвили и красиви награди, с които освен че ще се гордеете, ще можете и да се забавлявате през остатъка от зимата. Един от вас ще спечели книгата „Хари Потър и Стаята на тайните“, но красивото илюстрирано издание, а за още двама от вас имаме „Хари Потър и прокълнатото дете“!

Очакваме ви с нетърпение, за да видим вашия поглед към зимата и да покажем на възрастните, че тя не е само студ, киша и хлъзгави улици – тя е красива, стига да можем да го видим!

ПС: Смятаме да публикуваме изпратените от вас снимки, така че ако случайно не искате да го направим, молим, когато ни ги изпращате да ни го напишете. ;-) 

Своите снимки вече изпратиха:
Ясмин Душева, 10 г.
Мими, 4 г. и Криси, 2 г. Иванови
Борислава Бориславова, 12 г. 
Мелиса Илиева, 12 г.
Арзу Амди, 12 г.
Магдалена Иванова, 12 г.
Виктория Кардашлъкова, 8 г.
Симона Маринова, 13 г.
4-та група от 79 Детска градина „Слънчице“
Дария Николаева
Вероника, 7 г. и Яна, 2 г. Банчеви
Александър Димитров, 10 г. и Десислава Димитрова, 4 г. 
Кирил Димов, 12 г.
Джазмина Амр, 7 г.
децата от група„Мечо Пух“ на ДГ 1 „Детелина“
Никол Иванова, 5 г.
Ивелина Добрева, 10 г.
Даниел Русев, 10 г.
Емил Миразчийски, 9 г.
Ванеса Илиева, 6 г.
Стояна Гуглева,11 г.
Неда Гуглева, 10 г.
Рания Албуд, 5 г.
Мария Албуд, 11 г.
Ива Ванкова, 11 г.
Стивън Молов, 11 г.
Дениъл Молов, 11 г.
Цветомира Колева, 17 г.
Виктория Тодорова, 10 г. 
Есе Тамер
Селен Сейфиева
Назлъ Чобан
Мария Георгиева, 10 г.
Бусе Сезгин, 8 г.
Георги Ташев, 3 г.
Славина Иванова, 11 г.
Ивана Герджикова, 13 г.
а l„а” клас - град Самоков
Цветелина Петрова, 13 г.
Ралица Драгнева, 14 г.
Ралица Ганева, 10 г.
Цецка Пашовска, 13 г.
Вяра Янкова, 14 г.
Християн Митев, 8 г.
Цветелина Петрова, 13 г.
Виктор Савов, 9 г.
Сиана Атанасова, 10 г.
Ванеса Иванова, 14 г.
Иванна Иванова, 12 г.
Никол Данева
Симона Мешева, 10 г. 
Лора Маврова, 12 г.
Николета Дамянова, 14 г.

Първата част от снимките можете да видите тук!

Втората част можете да видите тук!

Третата част можете да видите тук!



Коментари
48 коментара

maria albud, 11 г.,

Публикувано на 23.01.2017

Vie ste strahoten sait.Mojem da uchastame s kakvato I da e snimka nali ?!?

От редакцията: Стига да е по темата, нямаме други ограничения. И много благодарим за хубавите думи.

Габриела Велева , ,

Публикувано на 24.01.2017

Здравейте, имам предложение, подходящо за всичките Ви конкурси. Освен наградите към всеки конкурс, може да добавяте и грамоти. Нещо такова имам предвид,но нямах време за повече http://prikachi.com/images.php?images/48/9026048s.jpg На грамотата да пише име на участника, конкурса, в който е спечелил, дата и т.н. Надявам се да сте ме разбрали :)

От редакцията: Здравей, благодарим ти за конструктивното предложение. Много добре разбрахме. В действителност даваме грамоти, не във всеки конкурс, но се стараем да е по-често. :-)

Симона Мешева , ,

Публикувано на 24.01.2017

Извинете но в Сандански няма никакъв сняг и не си личи че е зима само където е студено.КАК ДА СНИМАМ СНИМКАТА?

От редакцията: Здравей, предполагахме, че при този студ навсякъде трябва да има дори и малко снежец. Но щом е така това не пречи пак да участваш – можеш да направиш забавна снимка, като например поставиш шал и ръкавици на някое дърво и то да е снежен човек след като при теб няма сняг. Това също си е зимно приключение. ;-) Или пък просто някаква снимка от която да личи колко студено е при теб. Всичко в този дух, сигурни сме, че можеш да се сетиш и за други подобни. ;-) Даже ще е интересно да видим такава снимка от теб. А можеш просто да изпратиш снимка и от миналия път, когато е имало сняг при теб и си го снимала.

мая иванова, ,

Публикувано на 25.01.2017

здравейте,искаме да участваме в зимния конкурс но не разбрах на кой и-мейл да изпратя снимката.

От редакцията: Здравей, можеш да ги изпратиш на имейл info@az-deteto.com. А ако не се справяш от там можеш да ни ги качиш през dox.bg или да помолиш някои от родителите ти да ги изпрати през нашата Фейсбук страница. Когато напишат Az-deteto.bg ще ни намерят. :-)

Елена Арсова, 9 г.,

Публикувано на 25.01.2017

Как да изпратим снимките ни?

От редакцията: Можеш да ги изпратиш на имейл info@az-deteto.com. А ако не се справяш от там можеш да ни ги качиш през dox.bg или да помолиш някои от родителите ти да ги изпрати през нашата Фейсбук страница. Когато напишат Az-deteto.bg ще ни намерят. :-)

Лора Маврова , ,

Публикувано на 26.01.2017

Здравейте,искам да питам дали може да сложим филтъри и ефекти за да изглежда по добре

От редакцията: Стига да не се прекалява с ефектите, може. ;-)

Неда Гуглева, 10 г.,

Публикувано на 27.01.2017

Извинете за втори път очаствам в конкурс в този хубав сайт. Колко най-много снимки може?

От редакцията: Здравей, както сме написали и в условията, може до три снимки.

Ралица Драгнева, 14 г.,

Публикувано на 27.01.2017

Този конкурс е страхотен! Аз обичам да снимам и искам някой ден да стана фотограф. Една моя приятелка видяла този конкурс и ми каза какви са наградите. Аз много харесвам "Хари Потър". Обичам да чета книги и после да гледам филмите към тях. Досега не ми се е случвало някой филм да ми хареса повече от книгата! Докато четеш може да сам да си представиш как изглеждат нещата, пък и в книгата има повече детайли... Аз не съм чела книгите за "Хари Потър", а обожавам филмите! И ако винаги харесвам повече книгата от филма....... Още преди моята приятелка да ми каже за този конкурс, аз вече бях снимала ИСТИНСКА снежинка и един снежен човек, който направих съвсем сама. Винаги съм искала да имам снежен чобекти като по филмите и мисля, че този е най-хубавия ми добсега! И скала и да го направя заедно с мама и тати както правят по филмите, но родителите ми бяха на работа! Силно се надявам да спечеля и очаквалтернативни моите снимки много скоро!!! Искам да ви поздравя за точи изумителен конкурс! Тотално е в мой стил!!! П.С. - Съжалявам, че писах толкова много в мястото за коментарите. Може би трябваше да ви пиша по имейл!

Мелиса Илиева, 12 г.,

Публикувано на 27.01.2017

Здравейте получихте ли ми снимките ?

От редакцията: Здравей, получихме ги, благодарим ти за интереса.

Ралица Драгнева, 14 г.,

Публикувано на 27.01.2017

Съжалявам, че имам толкова много грешки, но писах този коментар от телефона си и явно съм натиснала на погрешните места!!!

От редакцията: Не се притеснявай на всички се случва така с телефоните. Коментара ти си е супер, ние много му се зарадвахме. :-)

Мария Георгиева, 10 г.,

Публикувано на 28.01.2017

Здравейте но в Стара Загора има 1 2 см сняг и не стига за снежен човек

От редакцията: Здравей, в такъв случай можеш да ни изпратиш някоя от миналата година например. Или пък не е задължително да е точно снежен човек. Може дори просто шал и ръкавици сложени по определен начин някъде навън или чаша горещ шоколад или какао, подобна на тази, това също си е зимна снимка и приключение. ;-) https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/c4/a0/46/c4a04666658d9c769aba563116bb14b1.jpg

Михаела Митова , 9 г.,

Публикувано на 29.01.2017

А други награди ще има ли?

От редакцията: За момента сме предвидили само тези.

ivi , ,

Публикувано на 29.01.2017

Извинете може ли снимката да е от миналата или от друга година

От редакцията: Предвид това че снега рязко се стопи може. :-)

Лора Маврова , ,

Публикувано на 29.01.2017

Съжелявам че ви притеснявам но може ли снимката да е на природата през зимата

От редакцията: Здравей, може разбира се. Това също си е вид приключение. Ако не за хората, то за природата. :-)

Анджелина Георгиева, 9 г.,

Публикувано на 30.01.2017

Значи ако съм разбрала добре трябва да направим снимка на зимно приключение или нещо интересно за зимата нали?

От редакцията: Точно така. Ако случайно няма сняг при теб, както и други деца ни писаха, можеш да изпратиш снимки от минала година или пък просто да е нещо тематично зимно, дори и без сняг. :-)

rfrgre , ,

Публикувано на 31.01.2017

v dobrich nqma snqg kakvo da pravq

От редакцията: Здравей, както казахме и на другите, щом е така можеш да ни изпратиш снимка от минали години, или пък да е нещо тематично зимно без сняг – гореща напитка, която обичаш, любимата ти шапка, шал, ръкавици. Виждали сме дори и „снежен“ човек направен от пясък. ;-)

Елена Арсова, 9 г.,

Публикувано на 31.01.2017

Имам идея за конкурс на тема "Спондж Боб" и "Алвин и катетичоците". Ще се радвам ако ми отговорите бързо. Благодаря!

От редакцията: Здравей, Елена. Ние също ти благодарим за интересните предложения, непременно ще си ги запишем и ако можем ще направим и конкурси на такива теми.

Дария Николаева, 11 г.,

Публикувано на 31.01.2017

Може ли снимка която е през зимата но с деца (без да се вижда много от зимата само фона)?

От редакцията: Да, може. Това пак си е зима. ;-)

Саяна Раскович, 12 г.,

Публикувано на 31.01.2017

Публично ли ще я качвате

От редакцията: Обикновено ги качваме, но ако на снимката си ти или твои приятели или който и да е и той/тя или ти не искаш да я публикуваме, няма да го направим, само ни кажи. :-)

Йоана Богомилова, 9 г.,

Публикувано на 06.02.2017

Аз имам идея за конкурс на тема ,, Природата е художник`` и да обясня: Да снимаме нещо от природата като например: аз по-миналата година видях случайно на върха на едно дърво от много клони създадена цифра 4 и беше покрита със сняг нещо такова...

От редакцията: Здравей, наистина много интересна идея. Надяваме се, да можем да я осъществим по-скоро. Идеална ще е за идващата пролет според нас. Благодарим ти.

Виктория Кардашлъкова, 8 г.,

Публикувано на 08.02.2017

Здравейте само да попитам получихте ли моята снимка?

От редакцията: Получихме я. :-)

Габриела Скачкова, 10 г.,

Публикувано на 08.02.2017

Кога ще има нов конкурс?

От редакцията: Следващата седмица.

Елица , 11 г.,

Публикувано на 08.02.2017

И аз имам една идея за конкурс. Казва се "Мечтаният пикник". Дали да нарисуваме картинка,да направим снимка или нещо друго,решението е ваше. Но може би ще стане май месец защото трябва хубаво да се стопли

От редакцията: Наистина оригинална идея, особено за идващата пролет, пък и лято. Благодарим ти.

Гери , ,

Публикувано на 08.02.2017

здр в добрич няма снчг може ли да изпратя някоя снимка от тази година когато е имало сняг и може ли на снимката да сме аз и брат ми

От редакцията: Може.

maria albud, 11 г.,

Публикувано на 09.02.2017

Получихте ли моите и тези на сестра ми снимки?Проблем ли е , че снимките на сестра ми са от чужбина?

От редакцията: Получени са и няма никакъв проблем.

Лили Атанасова, 12 г.,

Публикувано на 09.02.2017

Ще има ли проблем ако добавя лек ефект към снимката - да сложа рамка?

От редакцията: Няма проблем.

Виктория Димитрова, ,

Публикувано на 10.02.2017

Кога ще има нов конкурс?

От редакцията: Следващата седмица.

Елена Арсова, 9 г.,

Публикувано на 10.02.2017

Какъв ще е следващия конкурс?

От редакцията: Ще е свързан с първи или осми март, само това можем да кажем за сега.

Елена Арсова, 9 г.,

Публикувано на 10.02.2017

А може ли някакъв десерт?

От редакцията: Може.

Арзу Амди Сюлейман, 12 г.,

Публикувано на 11.02.2017

Кога ще публикувате снимките?

От редакцията: На 13-ти февруари.

Михаела Митова, 9 г.,

Публикувано на 12.02.2017

Моля направете конкурс на тема "Природните забележителности на България".

Ипек , ,

Публикувано на 12.02.2017

Откъде да изпратя снимката си и може ли да се снимаме като си играем със снега. Става ли да изпратя снимката си от www.dox.bg

От редакцията: Може.

Ралица Драгнева, 14 г.,

Публикувано на 14.02.2017

Може ли да изрежемхснимката??? Моята е снежинка на ръката на една приятелка и като я изрязах стна по голяма и се вижда как е кристал от ледна!!!

От редакцията: Може.

Ралица Драгнева, 14 г.,

Публикувано на 14.02.2017

А може ли да не сме правили ние снимката, а пък да сме на нея..., да ви е снимал някой със с нежния ни човек примерно!?

От редакцията: Може.

Мария Георгиева, 10 г.,

Публикувано на 14.02.2017

Получихте ли снимката ми?

От редакцията: Да, получена е.

Симона Мешева , Десет г.,

Публикувано на 17.02.2017

Бях на Банско на ски и снимах кака ми Диди и се получи много яко...Ако се интересувате снимката е направена на старата котва на път за ски пътя ...Скоро ще пратя снимката...

Ивана Герджикова , ,

Публикувано на 18.02.2017

Получихте ли моите три снимки?

От редакцията: Получихме ги. :-)

Иванна Иванова , 12 г.,

Публикувано на 21.02.2017

Получихте ли моите снимки?

От редакцията: Получихме ги, не се притеснявай.

Борислава Бориславова , 12 г.,

Публикувано на 22.02.2017

Кога ще обявите победителите ? :)

От редакцията: На 26-ти февруари.

Ралица Драгнева, 14 г.,

Публикувано на 22.02.2017

Извинете, че ви притеснявам, но изпратих три снимки. Срокът за изпращане свършва днес, а вие още не сте ги качили! Нали ги получихте!? Ще ги изпратя втори път за всеки случай!!!

От редакцията: Разбира се, че ще ги качим, преди да се обявяват каквито и да е наградени, щом си ги изпратила и сме ги получили, участваш, не се притеснявай.

Славина , ,

Публикувано на 22.02.2017

Получихте ли моята снимка? Не сложих описание, за това накратко ще Ви обясня защо изпратих точно снежинката-като малка винаги ловях снежинки и се чудех как всеки път са различни. Когато се пребирах от училище и я видях просто исках да опитам чрез снимка да запазя една от безкрайните видове снежинки. Като я направих така се зарадвах, че просто нямам думи

От редакцията: Получихме я и ти благодарим за описанието, ще го добавим към снимката.

Цветелина Петрова, 13 г.,

Публикувано на 22.02.2017

Здравейте, от скоро следя конкурсите, които организирате! Много ми е приятно, когато изпълнявам дадените задачи! Имам един въпрос относно конкурса и той е следния: Изпратих ви две снимки и искам да попитам дали сте ги получили?

От редакцията: Здравей, радваме се, че конкурсите ни ти допадат и си решила да участваш. Снимките са получени, всичко е точно.

Никол Данева, 11 г.,

Публикувано на 26.02.2017

Здравейте казвам се Никол Данева надявам се аз да съм спечелила книгата защото във вашата публикация книга печели Никол Динева.И ако аз печеля искам да попитам дали е книгата Хари Потър илюстрованото издание или Хари Потър и прокълнатото дете,кога да ви пратя адреса си?

От редакцията: Здравей, точно ти си спечелила, както сме написали за теб се падна илюстрованото издание, надяваме се, че си доволна. ;-) Адреса си може да изпратиш и още сега. :-)

Иванна Иванова, 12 г.,

Публикувано на 26.02.2017

Нали нямаше да обявявате победители преди всички снимки да бъдат качени?Отговорихте ми, че сте получили моите снимки, но така и не добавихте!

От редакцията: Здравей, извиняваме се, но както можеш да видиш снимките ти ги има във втората част. :-)

Иванна Иванова, 12 г.,

Публикувано на 27.02.2017

Благодаря, че оценихте моите снимки! Вие сте най-страхотния сайт!

Иванна Иванова, 12 г.,

Публикувано на 27.02.2017

Благодаря, че оценихте моите снимки! Вие сте най-страхотния сайт!

Симона Мешева , Десет г.,

Публикувано на 28.02.2017

Извинете защо ме няма нито при участващите бито моята снимка я има?!?

От редакцията: Здравей, в действителност името ти го нямаше, но снимката ти е при останалите, така че гарантираме, че си участвала. Молим погледни пак, във втората част. :-)

Стояна Гуглева, 11 г.,

Публикувано на 03.03.2017

Извинете, кога ще бъдат изпратени наградите? Или ако са изпратени кога ще пристигнат?

От редакцията: Здравей, наградите ще пристигнат в работната седмица между 6-ти и 10-ти март.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град