новини детски

Начало | новини детски | Могат ли възрастните да станат хора? Отговорът дава новата книга от поредицата „Скъпо тъпо дневниче“

Могат ли възрастните да станат хора? Отговорът дава новата книга от поредицата „Скъпо тъпо дневниче“

Аз детето | 2016-04-29

Могат ли възрастните да станат хора? Отговорът дава новата книга от поредицата „Скъпо тъпо дневниче“

Поредната изключително забавна и интересна история от най-знаменития дневник на Изабела, достойната наследница на Дръндьото, Загубенячката и Тими Провала, ще ни развълнува през месец май. Готови ли сте заедно с Изабела и Джейми да разнищите най-важните въпроси свързани с възрастните, а именно защо ви се карат, когато се приберете по-късно вкъщи или не приемат със смях счупването на най-хубавата кристална ваза. Къде ли е отишло чувството им за хумор и защо почти никога не се усмихват. Тогава запомнете датата 4-ти май, тогава Изабела и Джейми ще ви очакват с чисто новия си дневник, озаглавен „Могат ли възрастните да станат хора?“.

Когато стане възрастен, човек губи чувството си за хумор, както губи зъбите, косата и усета си за мода.

Те са големи, вечно намръщени и ужасяващо космати. Могат да прекарат часове наред в безсмислени дейности. И никога да не се усмихват. Джейми не знае какво представляват възрастните и откъде произхождат. Но е сигурна в едно: не иска да става като тях.

Единственото изключение е леля ѝ Каръл. Тя е млада и красива и изглежда така, както вероятно е изглеждала майката на Джейми, преди да бъде заразена с майчинство. За ужас на момичето, леля Каръл започва работа в училищната канцелария. Оказва се обаче, че тя притежава необикновена сила, която променя живота на Джейми и Изабела. И че понякога и най-ужасните възрастни могат да станат отново хора, поне за малко...

И не забравяйте: И така, с цялата сила, която ми е дадена, се заклевам, че всичко написано в дневника е истина или поне дотолкова истина, доколкото е нужно.


Джейми Кели



Коментари
1 коментар

а21 , 10 г.,

Публикувано на 03.05.2016

Възрастните могат да станат хора все пак те неса животни.НАЛИ?

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град