новини детски

Начало | новини детски | Много деца вече се забавляваха с Маша и Мечока – елате и вие!

Много деца вече се забавляваха с Маша и Мечока – елате и вие!

Аз детето | 2018-06-06

Много деца вече се забавляваха с Маша и Мечока – елате и вие!

Гарантираме ви, че в момента няма по-весел търговски център от Сердика Център в София! Откъде сме сигурни ли? Много просто – от купищата интересни магазини и витрини, в които мама и татко така често се заглеждат весело надничат Маша и Мечока! Момиченцето с весел нрав и весели идеи и бившият цирков артист, който все още помни някои интересни циркови номера, гостуват в Сердика Център! Много деца вече се убедиха колко приятно може да бъде пазаруването, особено, когато любимите ти герои също са в магазина! Така че не чакайте, а направо хванете мама, татко или пък баба и дядо за ръка и отидете!

Маша и Мечока вече са там и ще останат до 21 юни. При това са подготвили едно щуро приключение за всички на възраст от 4 до 9 години! От 14 до 20 часа през делниците и от 12 до 20 часа през уикендите не просто срещате любимите си герои от плът и кръв. Вие се забавлявате с тях по начин, който само те могат да осигурят. Ако все още не ни вярвате питайте другите деца! Най-нетърпеливите вече успяха да посетят къщичката на Мечока. Да, той е донесъл в Сердика Център дори и къщичката си! Но това не е всичко! Любимата му градина също е там и при това удобно поседнали под голямото Плодово Дръвче учите всичко за плодовете и зеленчуците. Следва скачане на специалния слънчоглед-трамплин, а после Вълка с неговата линейка ще ви разкаже как можете да се погрижите за болно приятелче!

Разбира се това изобщо не е всичко! Когато правят нещо забавно Маша и Мечока дават всичко от себе си! Затова по време на обиколката помощниците им ви показват различни игри, както и любими откъси от филмчето. Какво бихте казали за предложението да се облечете като Маша или пък да получите диплома? Всичко това се случва дори и в момента, така че не се чудете повече, а отидете да се забавлявате. 

Лесно е! Първо трябва да се запишете на място в Сердика Център на Регистратура, ниво -1 (Голямата Ротонда), непосредствено преди всеки тур. При това забавлението започва още докато чакате реда си за обиколката – можете да рисувате или да се снимате в специално изградения кът, за да не скучаете докато чакате! Също така имайте предвид, че една обиколка е около 50 минути – не се притеснявайте, времето е достатъчно за всичко.

Молим родителите да имат предвид, че от съображения за сигурност не бива да оставят децата си без надзор! И нали запомнихте? Маша и Мечока вече ви очакват до 21 юни, но колкото по-бързо отидете, толкова по-добре ще бъде!

Повече информация можете да намерите във фейсбук страницата на събитието.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град