Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Мечо Пух, Тигър, Прасчо, Йори излизат от гората за нови приключения на големия екран

Мечо Пух, Тигър, Прасчо, Йори излизат от гората за нови приключения на големия екран

Аз детето | 2018-06-19

Мечо Пух, Тигър, Прасчо, Йори излизат от гората за нови приключения на големия екран

Този август в дългоочаквания игрален филм на Дисни „Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ зрителите ще бъдат въвлечени в едно наистина вълшебно приключение, неподвластно на времето и обстоятелствата. Новият трейлър на обичаната от всички история от миналото представя не само продължението, но и една грабваща сюжетна линия, която крие изключителна развръзка и безкрайно много емоции за зрителите.

В трогателната продукция, момчето, което познаваме от безкрайните му приключения в Голямата гора заедно с неговите любвеобилни и отдадени спътници – плюшените животни, e пораснало и изгубило посоката в живота си. Сега всичко е в ръцете на приятелите му от детството, които този път трябва да дойдат в неговия свят и да помогнат на Кристофър Робин да си спомни безгрижното и любящо момче, което все още носи вътре в себе си.

Вече пораснал, Кристофър Робин е затрупан от работа, нископлатен и изправен пред несигурно бъдеще. Той има свое семейство, но работата му се е превърнала в неговия живот, поради което отделя изключително малко време на жена си и дъщеря си. Когато отново се събира с Мечо Пух, с когото дълго са били разделени и веселото им, изпълнено с прегръдки и смях детство е било забравено, приятелството им отново се разпалва, напомняйки на Кристофър за дните на безгрижие и детски мечти, както и за моментите, в които са правели просто нищо, а всъщност са били най-хубавото нещо.

След злополучен инцидент със служебното куфарче на Кристофър Робин, Пух и останалата част от бандата, включително Прасчо, Йори и Тигър, излизат от гората и смело навлизат в Лондон, за да върнат обратно изключително важните изгубени вещи... защото най-добрите приятели винаги ще бъдат до теб.

„Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух“ е режисиран от номинирания за „Златен глобус“ Марк Форстър (Пътят към Невърленд) по сценарий на Алекс Рос Пери (Golden Exits) и номинираната за „Оскар“ Алисън Шрьодер, по история на Пери, базирана на героите, създадени от А. А. Милн и Е. Х. Шепърд. Продуценти са Бригам Тейлър и Кристин Бър заедно с Рене Уолф и Джеръми Джонс. Дисни разказва историите на героите на А. А. Милн още от 1966 година, когато студиото пуска анимираната кратка версия на „Мечо Пух и Меденото дърво“ с участието на героя Кристофър Робин, която е последвана от късометражните филми „Мечо Пух и Ветровития ден“ и „Мечо Пух и Тигър“. Впоследствие излизат няколко пълнометражни филма и много заглавия на DVD.

Новият филм ще завладее кината на 3 август 2018 година.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град