новини детски

Начало | новини детски | Мемори играта на „Елена от Авалор“ завърши, но приключенията продължават по Дисни Чанъл

Мемори играта на „Елена от Авалор“ завърши, но приключенията продължават по Дисни Чанъл

Аз детето | 2016-12-02

Мемори играта на „Елена от Авалор“ завърши, но приключенията продължават по Дисни Чанъл

Преди малко повече от месец към звездния екип на принцесите от „Дисни“ се присъедини Елена от Авалор. Несъмнено тя очарова всички още с първото си появяване на малкия екран. Чаровната, смела и невероятна принцеса плени и малки и големи със своя весел дух и вълшебни приключения. Убедени сме, че вече няма малко или голямо момиче, което нетърпеливо да не очаква съботните и неделни предиобеди, за да се настани пред телевизора и да се пренесе в омагьосаната приказна земя на Авалор от 11 ч. по Дисни Чанъл!

Също с такъв ентусиазъм и смелост 160 човека се включиха и в специалната мемори игра на Дисни и Az-deteto.bg и записаха името си в историята на Авалор. Освен да се забавляват, те успяха да опознаят вълшебния свят на Елена и неповторимите герои, които я придружават на нейното пътешествие. Полина Петрова, Ванеса Костадинова и Петя Йосифова – това са първите три най-добри и смели принцеси, които имаме чувството, че наистина имат магически замах, защото са намерили и съединили всички карти от играта за между 22 и 24 секунди. Същото се случва и с всички останали, разликата между първите ни 10 участници е въпрос на няколко стотни. Явно магията на Авалор е заразна. Неслучайно избрахме и точно този тип игра, за да представим най-новата принцеса. Играта е подходяща за всички, развива паметта и носи забавления.

Макар играта официално да приключи, приключенията с най-новата принцеса продължават. Смелата и авантюристична тийнейджърка, която е спасила кралството си от злите сили има да учи още много, за да стане кралица, така че не забравяйте, всеки уикенд от 11 часа да придружавате Елена, както и сестра ѝ Изабел, която благодарение на досетливостта си, измисля хитри планове, с които помага на Елена в спасяването на кралството от злото!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град